Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Građani, bez brige, radijatori će biti topli!

Alo 24.01.2019
Iz JKP "Beogradske elektrane" uveravaju građane da nema razloga za brigu. Celokupan sistem daljinskog grejanja spreman je za hladni nastupajući talas i sve terenske ekipe i ekipe za hitne intervencije u stalnoj su pripravnosti i spremne da u i… »

Umešana ambasada SAD i Tramp! Hoće da ugase Tviter u Srbiji!?

Alo 24.01.2019
Od početka godine javnost u Srbiji uzburkala su brojna dešavanja i izazvala aposlutni bum na medijskoj sceni. Ipak, čini se da ni Karleuša ne može da sostigne slavu afere koja trenutno potresa Srbiju. Naime, korisnici društvenih mreža digli su glas… »

Beograđanka Dragana je 2005. legalno kupila stan, ima sve papire, a ipak je prevarena i živi bez struje i grejanja

Alo 24.01.2019
Dragani Milisavljević (77), penzionerki iz Beograda, već nekoliko dana su isključeni struja i grejanje, pa ona sada živi u mračnom i hladnom okruženju, sa svećom na stolu, u pokušaju da konačno dokaže da je stan u Cvijićevoj 79 u njenom… »

Miroljub Petrović ponovo uvredio ženu čiji je brat preminuo zbog njegovog "lečenja"!

Alo 24.01.2019
"Buzdovanka iz Makedonije", pa još i "obučena kao da radi u javnoj kući" brutalne su uvrede koje je kontroverzni samozvani lekar Miroljub Petrović uputio na račun Biljane Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara… »

Ovo je najtačnija prognoza za ostatak zime: Evo kad će nas potpuno zatrpati!

Alo 24.01.2019
Novi talas snežnih padavina očekuje se sutra u jutarnjim časovima, prvo na jugu, a u toku prepodneva i dana proširiće se prema centralnim i severnim delovima zemlje, rekao je danas meterolog Nedeljko Todorović. Prema njegovim rečima, u intervalu od… »

Više od 3 miliona građana Srbije može da promeni ličnu kartu potpuno besplatno, uslov je samo jedan!

Alo 24.01.2019
Građani kojima bude menjana ulica ili dobiju novi naziv, biće određen dovoljno razuman rok da promenu urade i u svojim dokumentima. Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani… »

Devojke prolaze kroz golgotu, jedna je zbog očeve torture pucala sebi u potiljak!

Alo 24.01.2019
U patrijarhalnim porodicama devojke su ponižene i poslušne. Da u izboru bračnih parova u šiptarskim selima na jugu Srbije presudnu ulogu imaju roditelji nedavno je potvrdio umalo tragični slučaj u Lučanu kod Bujanovca. Udavača A.A. (20) prekršila… »

Džinovska zmija od 3 metra pronađena u kanti ispred škole, ne pripada ni jednoj vrsti koje žive u Srbiji!

Alo 24.01.2019
U korpi za sitan otpad u Prvomajskoj ulici u Nišu, baš ispred zgrade u kojoj su Umetnička i Muzička škola, pronađena je mrtva zmija. Iz "ZooPlaneta" kažu da je reč o loptastom pitonu, kao i da su sa ovim slučajem upoznali Zavod za zaštitu… »

"Pukla bi ti crna pogibija!" Miroljub Petrović brutalno napao ženu čiji je brat preminuo zbog njegovih metoda "lečenja"!

Alo 24.01.2019
Samoprozvani doktor Miroljub Petrović sukobio se u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva sa Biljanom Jovanović čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara nakon što su verovali da će Petroviće metode "lečenja" spasiti… »

Cela zemlja zavejana, a biće nam još gore! Od utorka nas čeka teška mećava, ne izlazite ako ne morate!

Alo 24.01.2019
RHMZ izdao je jutros upozorenje! . RHMZ je izdao upozorenje da se ujutru na jugoistoku, istoku i u Banatu ponegde očekuje kiša koja će se lediti na tlu, kao i da će novih snežnih padavina biti od danas do subote pre podne. Danas se u većini mesta… »