Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 24.01.2019

Oglasila se Irena Vujović! Posle njenih reči svako normalan će se zapitati samo jedno!

Alo 24.01.2019
Predsednica beogradske opštine Savski venac i predsednica Saveta za rodnu ravnopravsnost Grada Beograda Irena Vujović pozvala je danas sve institucije koje nisu do sada osudile vređanje žena da to učine. - Videli ste u prethodnih nekoliko dana da su… »

Takse koje je uvela Priština donele pobedu Srbiji!

Alo 24.01.2019
Mislili su da će time učiniti nešto dobor po njih, a ustvari sami su sebi uskočili u stomak. Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova (DSK), Isa Mustafa smatra da su takse koje je uvela kosovska vlada Srbiji donele svojevrsnu pobedu… »

Brojni susreti predsednika Vučića na Svetskom ekonomskom forumu (foto)

Alo 24.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom i nemačkim diplomatom Volfgangom Išingerom. Ovo su samo jedni od mnogobrojnih sastanaka koje je Vučić imao na svetskom ekonomskom forumu… »

Vesić: U 2018. nijedno dete u Beogradu nije stradalo u saobraćaju

Alo 24.01.2019
U okviru manifestacije "Bezbednost dece u saobraćaju", za prvake je održano edukativno predavanje o ponašanju u saobraćaju. Tokom 2018. godine u saobraćajnim nesrećama na teritoriji grada Beograda nije stradalo nijedno dete, izjavio je danas zamenik… »

Mali: Uspeh žena opozicija ne prašta!

Alo 24.01.2019
Član Predsedništva SNS Siniša Mali najoštrije je danas osudio uvrede koje je na račun predsednice opštine Savski venac Irene Vujović izneo saradnik Dragana Ðilasa, Ðorđe Višekruna. Mali je naveo da je Vujović sposobna i časna mlada žena… »

Otkriven glavni cilj protesta u Novom Sadu! Ovo će razbesneti i one Srbe koji nisu članovi nijedne stranke! (foto)

Alo 24.01.2019
Lukavo i bestidno! Sramni protesti koji se petkom subotom u prestonici Srbije. Dok njihovi "pobratimi" iz Beograda za cilj imaju da izazivanjem nereda svrgnu sa vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pojedini Đilasovi pajtosi iz Novog Sada, osim… »

"Verbalno nasilje je samo uvod, slede teži oblici zlostavljanja"

Alo 24.01.2019
Članice Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda oštro su danas osudile svaki vid nasilja, vređanja i omalovažavanja žena u Srbiji i istakle da bi u društvu trebalo da postoji nulta tolerancija na nasilje. Direktorka Beogradskog centra za… »

"Svako žensko biće nečija ćerka, sestra, devojka, supruga, majka ili baka!"

Alo 24.01.2019
Žene rukovodioci iz sistema socijalne zaštite Beograda danas su najoštrije osudile uvrede i pretnje upućene ženama i insistiraju da se prestane sa diskriminacijom i mržnjom protiv onih koji imaju suprotno mišljenje i izgledaju drugačije. Gradski… »

Stefanović: Najprimitivnijim vređanjem žena nastavljaju borbu za fotelje!

Alo 24.01.2019
Osude ministra policije! Ministar policije Nebojša Stefanović oštro je reagovao na najnovije napade lidera Đilasovog Saveza za Srbiju na žene, ovog puta na predsednicu opštine Savski venac Irenu Vujović. - Najnoviji u nizu užasnih, koju promoviše… »

Vesić: Za razliku od Đilasovih jurišnika, za nas su žene svetinja!

Alo 24.01.2019
Današnji vurgalan napad saradnika Dragana Ðilasa na predsednicu opštine Savski Venac Irenu Vujović pokazuje da napadi na žene od strane predstavnika Ðilasove koalicije nisu izolovani incidenti već njihov program, rekao je danas član Predsedništva… »