Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 24.01.2019

Ilić: Nesrećan sam jer su mi kupili brata

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Čačak – Danima sam se jadno osećao kad sam shvatio da su mi kupili brata, sutra mogu suprugu i dete. To je dokaz kuda sve ovo ide”, kazao je Velimir Ilić komentarišući, kako je rekao, izdaju Ostoje Mijailovića i rođenog brata Vojislava Ilića… »

Nastavljaju se protesti, sutra novo okupljanje

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Čačak - Protesti u Čačku nastavljaju se sutra u 18 časova ispred spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću, a iz organizacionog odbora najavljuju da će se okupljanja nastaviti svakog sledećeg petka. Na sutrašnjim protestima u ime organizatora… »

Ilić: Vučić ne može da sprovodi izbore, već prelazna Vlada

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Čačak - Mi iz Nove Srbije smo prvi podržali, kao parlamentarna stranka, Nacionalni centar i meni je drago da je tu došlo mnogo partija i udruženja”, izjavio je Velimir Ilić na današnjoj konferenciji za medije. On kaže da su se Nacionalnom centru… »

Ljubovija u 19. veku: 1.500 domaćinstava dve decenije bez kontakta sa ostalim svetom

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Ljubovija – Samo u jednom delu Ljubovije na zapadu Srbije oko 1.500 domaćinstava skoro dve decenije ne zna šta je mobilni telefon, internet i televizija. Naime, selo Tornik i nekoliko susednih mesnih zajednica nemaju mobilni signal ni jednog operatera… »

FK Polimlje: Klub preživeo Drugi svetski rat i NATO bombardovanje a sada pred gašenjem

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Prijepolje - Polimlje, najstariji klub u graničnom pojasu prema Crnoj Gori i najstariji sportski kolektiv u Prijepolju, nalazi se na izdisaju. Najstariji ljubitelji „crvenog dresa“ kažu da je Polimlje preživelo Drugi svetski rat i NATO bombe te da… »

Sutra konstitutivna sednica u opštini Lučani

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Lučani – Konstitutivna sednica opštine Lučani zakazana je za 25. januar u 10 časova. Odbornici će u petak birati članove verifikacionog i glasačkog odbora, kao i predsednika skupštine, zamenika predsednika skupštine i sekretara opštine… »

SNS: Stop nasilju nad ženama

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Ivanjica / Požega – Nakon što je glumac Sergej Trifunović, novinarku Srpskog telegrafa nazvao kurvom, neme nisu ostale ni članice Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ivanjici. “Ne želiimo da živimo u Srbiji u kojoj se žene olako… »

Požeška kompanija „Inmold” deveti investitor u Slobodnoj zoni Priboj

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Priboj - Potpisivanjem ugovora sa požeškom kompanijom „Inmold” o zakupu 1.600 m2 proizvodnih pogona, Slobodna zona Priboj dobila je i devetog investitora. Renomirana firma koja se bavi proizvodnjom IML robota i alata za brizganje plastike i obojenih… »

Emisija GZS među najgledanijim formatima na nacionalnom nivou

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Emisija „Nećete verovati” koju proizvodi produkcija Glasa zapadne Srbije svrstala se u red najgledanijih emisija na nacionalnom nivou u prošloj godini. U više navrata bila je ispred kultnih emisija koje se emituju na RTS, Pinku... koju je u proseku… »

U „Slobodi” održan panel „Industrija 4.0 – nova industrijalizacija Srbije“

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Čačak - U kompaniji „Sloboda” juče je održan panel „Industrija 4.0 – nova industrijalizacija Srbije“ . Skupu, koji su organizovali Ministarstvo odbrane, Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Kompanija „Sloboda“ i Privredna komora… »