Izvor: Jug press arhiva vesti 24.01.2019

Opljačkao taksistu

Jug press 24.01.2019
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsili su D.T. (1994) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da je on, 16… »

Antić: Nemam šta da mislim o protestima koji su u Vranju najavljeni za petak

Jug press 24.01.2019
VRANJE Sa pozicije predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije nemam šta da mislim o protestima koji su u Vranju najavljeni za petak jer smo mi deo vladajuće koalicije, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou. „SPS nema ništa… »

Najboljim recitatorima, autorima likovnih i literarnih radova uručene nagrade

Jug press 24.01.2019
VRANJE Povom Savindana učenici koji su osvojili neko od prva tri mesta, nagrađeni su na svečanosti „Učenici Svetom Savi u čast“ koja je priređena u Domu vojske. Nagrađeni su najbolji recitatori i autori likovnih i literarnih radova iz redova… »

Novi reprogram duga za komunalne obaveze

Jug press 24.01.2019
NIŠ Javno komunalno preduzeće Objedinjena naplata i ove godine nudi građanima plaćanje dugova na rate. Novina ove godine je da će otpis dela kamate imati i građani koji ne plate glavnicu duga odjednom – rečeno je danas na sednici Gradskog veća… »

Isplaćene jubilarne nagrade u prosveti

Jug press 24.01.2019
LESKOVAC Grad Leskovac je danas izmirio obaveze po osnovu jubilarnih nagrada u prosveti za 2018. godinu. Iz gradskog budžeta za osnovno obrazovanje isplaćeno je 8.935.000, a za srednje 5.865.000 dinara, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca… »

Košarkaši “Zdravlja” dočekuju Vrbas

Jug press 24.01.2019
LESKOVAC Košarkaši Zdravlja u subotu 26. januara igraju utakmicu 15. kola Druge lige Srbije i dočekuju ekipu Pirota. Utakmica počinje u 18 časova u SRC „Dubočica“. Trener domaćih Marko Dimitrijević kaže da su naredna tri kola presudna za… »

Evakuacija stanovništva Jasenovika zakazana za sutra

Jug press 24.01.2019
NIŠ Zbog pretakanja tečnog amonijaka iz voznih cisterni koje su se prevrnule 19. januara pruzi Niš – Zaječar, celo selo Jasenovik, nadomak koga se desila havarija, moraće da bude evakuisano.Do prevrtanja dve od 14 cisterni iz vozne kompozicije koja… »

MUP: Gradjani neće plaćati promene u ličnoj karti zbog menjanja naziva ulica

Jug press 24.01.2019
BEOGRAD Na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova danas je na sednici Vlade Srbije usvojen zaključak kojim se građani oslobađaju troškova izdavanja ličnih karata sa čipom, kao i trajnih ličnih karata, u slučaju kada se upisuje adresa… »

Uz pretnje pokušao da izgura sa kolovoza kombi koji je prevozio decu

Jug press 24.01.2019
VRANJE Vranjancu T.M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje u saobraćaju i van njega. Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je T.M. upravljajući putničkim vozilom marke “opel vektra” na… »

U Poljoprivrednoj školi jarići , pevac, pas

Jug press 24.01.2019
LESKOVAC Poljoprivredna škola Leskovac, ovogodišnji domaćin Svetosavskih svečanosti na teritoriji grada, iskoristila je pravo da , u okviru Programa proslave promoviše svoje obrazovne profile, pa je danas organizovala ”Dan otvorenih vrata”… »