Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 24.01.2019

Dodik: Inicijativa SDA za promenu imena Srpske je udar na Ustav i Dejton! Ako Ustavni sud prihvati apelaciju, donećemo odluku…

Kurir 24.01.2019
BANJALUKA - Predstavnici svih političkih parlamentarnih stranaka u Republici Srpskoj potpisali su danas zajedničku izjavu u kojoj su upozorili da će Narodna skupština RS doneti odluku o budućem statusu RS, ako Ustavni sud BiH prihvati moguću… »

FBiH čeka finansijska blokada: Ako za 7 dana ne usvoje budžet, pola miliona penzionera neće primiti penzije, a državni…

Kurir 24.01.2019
Ukoliko Dom naroda Parlamenta Federacije BiH u narednih nekoliko dana ne usvoji budžet za 2019. godinu staće isplata svih plata, penzija i ostalih budžetskih stavki u entitetu Federacija Bosne i Hercegovine. Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH… »

Sneg paralisao pola balkana: U Hrvatskoj i BiH mećava, na Jadranu jaka bura, a evo gde je najgore! (foto)

Kurir 24.01.2019
U svim zemljama region su zimske temperature uobičajene za ovo doba godine, a sneg koji pada i vetar otežavaju saobraćaj na putevima Hrvatske i BiH, pa se vozači upozoravaju na oprez. Zimski uslovi širom kopnenog dela Hrvatske, na istoku te zemlje i… »

Dodik odgovara na bakirove provokacije: Možemo preko noći da uspostavimo kontrolu na granicama!

Kurir 24.01.2019
Povodom sastanka koji planira sa svim političkim strankama u RS, a u vezi najavljene apelacije SDA o imenu RS, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je kazao da će konsultacije sa svim politickim predstavnicima Srba obaviti danas i da veruje… »

Kuća strave biće srušena: Posle jezivog masakra vlasnik ne želi ni vrata da otvori, već će je bagerima sravniti sa…

Kurir 24.01.2019
Kuća u kojoj se dogodio jezivi zločin, kada je Admir Sović zaklao svoje troje dece, a potom presudio sebi, još nije srušena. Kako su mediji ranije objavljivali, vlasnik objekta rekao da će je sravniti sa zemljom. Vreme je na kućnom broju 2 ulice… »

Srbi kod bosanskog grahova ne pamte ovakvu zimu: Sela Tiškovac i Preodac odsečena od sveta! I čitava republika srpska pod…

Kurir 24.01.2019
Srpska sela Tiškovac i Preodac na području federalne opštine Bosansko Grahovo i dalje su odsečena zbog obilnih snežnih nanosa, rekao je Srni vršilac dužnosti načelnika opštine Nikola Čeko. "Putevi prema selima Preodac i Tiškovac i dalje su… »

Šteta totalna: Izgoreo automobil u Sarajevu!

Kurir 24.01.2019
U sarajevskom naselju Nedžarići sinoć je oko ponoći potpuno izgoreo automobil, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP KS. Automobil je u trenutku izbijanja požara bio u blizini stambene zgrade, a iz sarajevske policije su potvrdili da nije bilo… »

Srpska elitna prostitutka na snimku sa lažnim hrvatskim ministrom?! Žena na montaži s Tolušićem policiji poznata iz ove…

Kurir 24.01.2019
Glavna tema u Hrvatskoj poslednjih dana su fotografije koje je objavio nedeljnik Nacional s ministrom i potpredsednikom vlade Tomislavom Tolušićem. Na njima se, s prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni… »

Penzioner internet zvezda dobio ponudu za posao: Toni ponovo postaje maneken u 82. godini! (video)

Kurir 24.01.2019
Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet zvezda zbog videa u kom objašnjava kako grip ne postoji ako čovek vežba i zdravo živi, još jednom je dokazao da je trenutno najtraženija osoba u Hrvatskoj. Brojni mediji sjatili su se u… »

Danas se odlučuje o sudbini Makedonije: Moguće je da grčki parlament još večeras glasa o Prespanskom sporazumu

Kurir 24.01.2019
Grčki parlament večeras bi trebalo da glasa o ratifikaciji Sporazuma iz Prespe, koji je Grčka potpisala sa Makedonijom o promeni ustavnog imena makedonske države u Republiku Severnu Makedoniju, a samim tim bi bio razrešen i spor koji 27 godina… »