Izvor: Srbija danas arhiva vesti 24.01.2019

"Očekivalo se manje snega, svi svetski gradovi su usporeni kada su ovakve padavine"

Srbija danas 24.01.2019
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je za TV Prvu da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da se očekivalo manje snega. - Po sadašnjoj prognozi sneg će padati i danas, i sutra, kao i u subotu i nedelju. Gradske službe su… »

Sneg napravio haos i u regionu: Vetar otežava situaciju, na Jadranu crveni alarm!

Srbija danas 24.01.2019
U svim zemljama region su zimske temperature uobičajene za ovo doba godine, a sneg koji pada i vetar otežavaju saobraćaj na putevima Hrvatske i BiH, pa se vozači upozoravaju na oprez. Zimski uslovi širom kopnenog dela Hrvatske, na istoku te zemlje i… »

Gradonačelnik Radojičić: Objekat Hitne pomoći imaće novih 8.000 kvadrata

Srbija danas 24.01.2019
Radićemo rekonstrukciju objekta Hitne pomoći i biće izgrađeno novih 8.000 kvadrata, kako bismo organizovali prostor u skladu sa današnjim potrebama ljudi, rekao je gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić gostujući u emisiji "Svitanje" na TV… »

Podli plan Prištine: Izdat nalog za hapšenje Milana Radoičića!

Srbija danas 24.01.2019
Tužilac Sulj Hodža potvrdio je da je Specijalno tužilaštvo izdalo nalog za hapšenje Milana Radoičića. Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje potpredsednika stranke kosovskih Srba Srpska lista Milana Radoičića, preneli su prištinski… »

Bakirovi pusti snovi: Međunarodna zajednica razbila inicijativu za promenu imena Srpske

Srbija danas 24.01.2019
Kao odgovor na najavu inicijative SDA o imenu Republike Srpske, Misija OEBS-a u BiH naglasila je da Dejtonski mirovni sporazum i Ustav BiH jasno prepoznaju dva entiteta, Federaciju Bosne i Hercegovine i Republiku Srpsku. Misija je pozvala rukovodstvo SDA… »

Lažnu državu još niko nije ovako isprozivao! Pacoli spomenuo Venecuelu, a Rusija mu odmah pokazala gde mu je mesto

Srbija danas 24.01.2019
Zamenik ruskog ambasadora pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski odbrusio je ministru spoljnih poslova lažne države Kosova Bedžetu Pacoliju koji je Huanu Guaidu poručio da ga Priština priznaje kao privremenog predsednika Venecuele! - Nepriznati… »

Em skupi, em urlaju: Top 5 najbučnijih Poršeovih automobila svih vremena (video)

Srbija danas 24.01.2019
Pucaju bubne opne. Porsche je u okviru video serijala Top 5 predstavio "najglasnije" automobile iz svoje istorijske kolekcije. Nemački proizvođač još jednom je odabrao 5 automobila iz bogatog nasleđa koje čuva u depou svog muzeja, a osnovni… »

Najmračnija tajna miloševića! Mira htela da im prekrati muke na tajnovitom mestu?

Srbija danas 24.01.2019
Mira Marković htela je da sa suprugom Slobodanom Miloševićem zajedno skonča u bunkeru! Nekadašnja prva dama, naime, nije mogla da prihvati činjenicu da je Milošević gubitnik izbora u septembru 2000. godine, pa je na takvu sumanutu ideju došla… »

Ova akademija ima sve što vam treba za zdrav život: Vaše je samo da imate ovaj uslov

Srbija danas 24.01.2019
Jedna kartica je sve što vam treba. Ukoliko želite da budete zdravi i da vodite računa o svom zdravlju, Sportska akademija "Kočović" je pravi izbor za vas. Ova akademija broji preko 3500 aktivnih korisnika, koji treniraju oko 25 različitih programa… »

Zvanično: Barselona dovela pojačanje od 90 miliona evra (foto)

Srbija danas 24.01.2019
Ozbiljno se radi u Kataloniji. Novi fudbaler Barselone je 21-godišnji Holanđanin Frenki De Jong. Katalonci su Ajaksu za usluge veziste platili 75.000.000 evra, ali bi uz bonuse ukupan iznos transfera mogao da iznosi 90 miliona. Barselona je ovu vest… »