Izvor: Studio B arhiva vesti 24.01.2019

Jedinstven stav — Inicijativa SDA udar na Ustav i Dejtonski sporazum

Studio B 24.01.2019
U Banjaluci održan sastanak predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika s predsednicima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske posle kojeg saopšteno da je najava inicijative Stranke demokratske akcije (SDA) o promeni imena RS… »

Gradske službe u punom angažovanju

Studio B 24.01.2019
Vesić kaže da ulice prvog prioriteta, to jest 1.800 kilometara saobraćajnica kojima ide gradski prevoz, u potpunosti funkcionišu. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da su gradske komunalne službe danas, kao i tokom prethodnih snežnih… »

Sneg otežava saobraćaj, skraćeno više linije GSP

Studio B 24.01.2019
Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u Beogradu, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara, što otežava odvijanje saobraćaja i izaziva povremene zastoje na prometnim saobraćajnicama. Gradske službe konstantno u četvrtom stepenu… »

U toku prošle godine nijedno dete nije stradalo na ulicama Beograda

Studio B 24.01.2019
Tokom 2018. godine na teritoriji grada Beograda nijedno dete nije stradalo u saobraćajnim nesrećama. Veoma smo ponosni što smo zajedničkim akcijama sa MUP-om Republike Srbije, Agencijom za bezbednost saobraćaja, Sekretarijatom za saobraćaj… »

Radojičić: Objekat Hitne pomoći imaće novih 8.000 kvadrata

Studio B 24.01.2019
Radićemo rekonstrukciju objekta Hitne pomoći i biće izgrađeno novih 8.000 kvadrata, kako bismo organizovali prostor u skladu sa današnjim potrebama ljudi, rekao je gradonačelnik Zoran Radojičić. Radojičić je objasnio gostujući u emisiji… »

Potrošači u Zemun polju trenutno bez grejanja

Studio B 24.01.2019
U Ulici Bertnarda Rasela kod broja 2e, prekinuta je isporuka toplotne energije potrošačima koji se nalaze u Zemun polju, saopštavaju iz JKP „Beogradske elektrane”. Trenutno su bez grejanja potrošači u Akrobate Aleksića 7, 11, 15 i 19a, Braće… »

Han o taksama: Imam predlog, čekam pozitivan odgovor Vučića, Tačija

Studio B 24.01.2019
Podneo sam predlog prema kome bismo se zajedno pozabavili svim relevantnim trgovinskim pitanjima koja se tiču Srbije i Kosova, spreman sam da predvodim takav razgovor, kaže komesar EU Johanes Han i dodaje da očekuje pozitivan odgovor predsednika Srbije… »

Komunalni sistem grada spreman za novi talas padavina

Studio B 24.01.2019
U petak se očekuje veći obim padavina, koje će trajati 24 sata. Zimska služba spremna za sledeći snežni talas, rekao Darko Glavaš. Vršilac dužnosti gradskog sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa… »

Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, troje povređenih

Studio B 24.01.2019
Tri osobe su povređene kada se jutros, nedaleko od Lazarevca, prevrnuo Lastin autobus koji prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara. Autobus je saobraćao na relaciji Vreoci – Bistrica – Lazarevac, a nesreća se dogodila oko 7.30 sati, prenosi… »

Počinje rekonstrukcija škole na Vračaru

Studio B 24.01.2019
Odvojili smo 30 miliona dinara, a radovi će trajati 120 dana – rekao je zamenik gradonačelnika. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će sutra početi rekonstrukcija Osnovne škole „Kralj Petar II Karađorđević“ na… »