Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 24.01.2019

Prestonica zavejana: Ekipe "Beograd puta" u 4. stepenu angažovanja; Radojičić: Prognoze metorologa su bile drugačije

Večernje novosti 24.01.2019
Zbog snega koji pada od srede uveča, bilo je problema na tramvajskim i trolejbuskim linijama, ali je sve rešavano u roku od dvadesetak minuta i u ovom trenutku situacija sa svim linijama gradskog prevoza je stabilna. Zbog snega koji pada od srede… »

Padavine širom Srbije: Očekuje se novi sneg do 40 cm; Nanose čisti 2.200 putara sa 1.200 kamiona i mašina

Večernje novosti 24.01.2019
Prohodni su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima u Srbiji, ali se saobraćaj odvija otežano zbog velike količine snežnih padavina. Sneg koji večeras otežava saobraćaj na području… »

Uz adresu i besplatna lična karta

Večernje novosti 24.01.2019
Država će finansirati zamenu dokumenata onima koji dobiju ulicu i kućni broj. Tri miliona ljudi bez prebivališta. GRAĐANI Srbije koji do sada nisu imali dodeljen kućni broj i naziv ulice, a sada su ga dobili ili ga očekuju, ubuduće će biti… »

REM ukinuo obavezu operatora da prenose Prvu, O2,Hepi i Pink

Večernje novosti 24.01.2019
Odlukom Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ukinuta je obaveza kablovskih operatora da prenose programe televizija sa nacionalnom frekvencijom - Prva, O2, Hepi i Pink, navodi se u saopštenju Udruženja novinara Srbije. Odlukom Saveta… »

Kuburović: Oštrije kazne prestupnicima radi preventive

Večernje novosti 24.01.2019
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da će izmene Krivičnog zakonika biti "obilne" BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da će izmene Krivičnog zakonika biti "obilne", kao i da će u narednih mesec dana biti izmenjeni i… »

Urgentni centar kcs dobio novo Odeljenje nefrologije

Večernje novosti 24.01.2019
Centar za transplantaciju Kliničkog centra Srbije proširen je novim Odeljenjem za transplantaciju bubrega, koje je obišao državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Ferenc Vicko. BEOGRAD - Centar za transplantaciju Kliničkog centra Srbije proširen je… »

Uspeh u Štutgartu: Srbija na najvećem svetskom sajmu turizma (foto)

Večernje novosti 24.01.2019
Turistička organizcija Srbije već devetu godinu za redom nastupa na najvećem sajmu turizma na svetu u nemačkom gradu Štutgartu. STALNIM razvojem od svog osnivanja pre tačno 51 godinu pa do danas, štutgartski Sajam turizma CMT postao je najveća… »

Komentar: Hipnoza

Večernje novosti 24.01.2019
Glupo, jeftino, vulgarno. Ovo je blag opis najgledanijih "ostvarenja" domaćih jutjubera, sa stotinama miliona pregleda. GLUPO, jeftino, vulgarno. Ovo je blag opis najgledanijih "ostvarenja" domaćih jutjubera, sa stotinama miliona pregleda. Samog vrha… »

Samo nova radna mesta čuvaju penzioni sistem

Večernje novosti 24.01.2019
U Ministarstvu za rad Srbije imaju odgovor na liberalizaciju tržišta rada u Nemačkoj. Sa ovim problemom se suočavaju sve zemlje Istočne Evrope. Država dotira isplatu penzija već gotovo dvadeset godina. NAJAVLjENA liberalizacija tržišta rada u… »

Zadržali novac preživelih žrtava Holokausta

Večernje novosti 23.01.2019
Savez jevrejskih opština, vek od osnivanja i Međunarodni dan sećanja na stradale, dočekao podeljen i van evropskih institucija. PRVI put u svojoj istoriji, i to u godini kada obeležava vek od osnivanja, jevrejska zajednica u Srbiji neće učestvovati… »