Regioni arhiva vesti 24.01.2019

Krao novac od nepažljivih kupaca, otimao novčanike, pokušao da obije Poštu

InfoKG 24.01.2019
Mladić iz Kragujevca, A. M. (1997) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio više krađa tako što je obio kuću, oteo sugrađanki novčanik na ulici, ukrao novac od kupca koji je plaćao račun, a čak i pokušao da obije Poštu. Pripadnici Ministarstva… »

Kovačević: Protesti prosvetnih radnika su politički obojeni, putni troškovi su isplaćeni

Glas Zapadne Srbije 24.01.2019
Gornji Milanovac – Nakon što je Sindikat obrazovanja Gornji Milanovac održao protest na gradskom trgu zbog, kako tvrde neisplaćenih putnih troškova, predsednik opštine Dejan Kovačević je na konferenciji za medije istakao kako je u pitanju… »

Republička inspekcija zbog izuzetno lošeg stanja zabranila dalje korišćenje Bedema kao diskoteke

Sandžak press 24.01.2019
Republički zavod za zaštitu spomenika kulture u Beogradu smatra da je rekonstrukciju i sanaciju južnog Bedema Novopazarske tvrđave neophodno početi demontažom nadstrešnice i zastora sa gornje površine bastiona, kako bi se sprečilo oticanje vode… »

Sutra i preksutra evakuacija čitavog Jasenovika

Niške vesti 24.01.2019
Svi meštani Jasenovika i sve domaće životinje moraće u petak, 25. januara i u subotu 26. januara od sedam do 17 časova da budu evakuisani iz tog mesta, naredio je Štab za vanredne situacije grada Niša. Evakuacija je naređena zbog moguće… »

Bilo bi licemerno da SPS učestvuje u protestima

OK radio 24.01.2019
SPS i njeni članovi neće učestvovati u građanskim protestima “1 od 5 miliona”, čiji je početak u Vranju najavljen za petak, 25. januar. Pitanje najavljenih građanskih protesta u Vranju je kompleksno, smatra prvi socijalista Vranja. - Mi smo deo… »

Nagrađeni najbolji recitatori i autori likovnih i literarnih radova

Jugmedia 24.01.2019
U sali Doma vojske u Vranju, u sredu uveče održana je svečanost „Učenici Svetom Savi u čast“ u okviru koje su dodeljene nagrade najboljim recitatorima, autorima likovnih i literarnih radova. Predsednik Skupštine Dejan Tričković, čestitao je… »

Padavine u zapadnoj Srbiji nisu napravile veće probleme putarima

RINA 24.01.2019
Sjenica - Sneg koji je noćas padao, nije napravio veće probleme u Sjenici. Prema rečima šefa službe za održavanje lokalnih puteva u opštini Sjenica Adema Mujovića, ekipe su na terenu i čiste se kritična mesta i ulice u gradu. ,,Noćas je… »

Pritvor do 30 dana za direktorku i službenicu Centra za socijalnui rad Prijepolje

Večernje novosti 24.01.2019
Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, koji predstavlja sud u fazi istrage, odredio je pritvor do 30 dana direktorki Centra za socijalni rad Prijepolje, Sabiri Hadžiavdić. Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja… »

„Sutjeska” sačuvala ime, za opremanje bioskopa 200.000 evra

RINA 24.01.2019
Čačak – Preduzeće „Čačak film” ugovorilo je nabavku najsavremenije opreme za bioskop „Sutjeska” u Karađorđevoj ulici gde će prva predstava da bude održana, najverovatnije, u maju. Samo elektronski uređaji i zvučna izolacija dvorane… »

SDA Sandžaka raduju protesti u Srbiji

Radio sto plus 24.01.2019
Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ahmedin Škrijelj izjavio je danas da tu partiju “veoma raduju” protesti građana koji traže smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je radiju Sto plus kazao da ta bošnjačka… »