Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 27.01.2019

Novakov šou na konferenciji za novinare (VIDEO)

Novi magazin 27.01.2019
Gde je Novak Đoković tu je i šala. To znaju novinari koji prate tenis i velike turnire. Tako je bilo i na konferenciji posle osvajanja Australijan opena, kada se Novak šalio sa italijanskim novinarem koji ima engleski naglasak svojstven za Italijane… »

Zablude o dužem vikend-spavanju

Novi magazin 27.01.2019
Duže spavanje za vikend "ne popunjava" hronični nedostatak sna. Osoba koja je duže spavala može nakratko da se oseća svežije i odmornije. Duže spavanje za vikend "ne popunjava" hronični nedostatak sna. Osoba koja je duže spavala može nakratko da… »

Nije sve u izgledu: Zbog čega smo nekim ljudima veoma privlačni?

Novi magazin 27.01.2019
Iako fizička privlačnost igra značajnu ulogu pri izboru partnera, nečiji miris i boja glasa itekako su presudni u odabiru, tvrdi Agata Grojecka, istraživačica sa poljskog Instituta za psihologiju pri Univerzitatu u Vroclavu. "Atraktivnost igra… »

Kako se najbrže osloboditi virusa

Novi magazin 27.01.2019
Beli luk je izuzetno zdrav, deluje kao prirodni antibiotik i uspešno smiruje noćni kašalj. Biljke su najčešći lek izbora za viruse koji u ovom periodu godine ne miruju. Začepljen nos, peckanje u grlu, suvi kašalj i temperatura, najčešći su… »

Film Zvezda je rođena favorit za nagradu Udruženja filmskih glumaca u SAD

Novi magazin 27.01.2019
Romantična drama "Zvezda je rođena" (A Star Is Born) s Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom, favorit je za nagradu američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG) čija će dodela biti organizovana večeras u Los Anđelesu. Rimejk filma iz 1937. godine će se… »