Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 30.01.2019

Ljudi umiru, prijavljeno 386 slučaja osoba sa simptomima nalik gripu, preminuo i dečak od dve i po godine!

Alo 30.01.2019
Crnogorski Institut za javno zdravlje zabrinut. Pet osoba preminulo je za sedam dana u Crnoj Gori od posledica gripa, a među njima je i dvoipogodišnji dečak. Crnogorski Institut za javno zdravlje saopštio je u utorak da je 45-godišnja pacijentkinja… »

Bosanci idu u svemir, evo šta su smislili!

Alo 30.01.2019
Veće ministara BiH utvrdilo je Predlog osnova za pristupanje Bosne i Hercegovine Ugovoru o načelima kojima se uređuje delovanje zemalja u istraživanju i korišćenju svemira uključujući i Mesec i druga nebeska tela. Prihvatanjem ugovora, Bosna i… »

Umrlo 45 ljudi, među njima i deca, 30.000 zaraženo, epidemija tek dostiže vrhunac!

Alo 30.01.2019
U Hrvatskoj je do 27. januara umrlo 45 osoba od posledica gripa, pokazuju danas objavljeni podaci hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo. Zavod je ukupno registrovao 28.664 obolelih od gripa, prenosi Hina. Preminule osobe imale su od sedam do 96 godina, a u… »

Sud u Strazburu doneo odluku zbog koje će Hrvatska plakati, na čelu sa Kolindom!

Alo 30.01.2019
Sud u Strazburu je odbio da raspravlja o tužbi koju je protiv Hrvatske podneo bivši hrvatski fudbalski reprezentativac Josip Šimunić zbog uzvikivanja ustaškog pozdrava - "Za dom spremni"! Sudeći po presudi Evropskog suda za ljudska prava… »

Iz banke su mu zatim uputili poruku zbog koje je Đukanovića oblio hladan znoj!

Alo 30.01.2019
Đukanović je, navode, u Atlas banci imao VIP revolving karticu, kojom je plaćao svoje lične troškove, ali dug nije vraćao banci. , vratio je danas dug Atlas banci od 16,358,86 evra, po osnovu korišćenja VIP kartice čije troškove nije pokrivao… »

Skandal trese Crnu Goru, Milu odzvonilo, pukla bruka vredna skoro devet miliona evra!

Alo 30.01.2019
Iz Ministarstva finansija “Vijestima” su kazali da EIB još nije zatražila aktiviranje garancije i naplatu ovog novca ni zbog jedne od ovih banaka do “dana, 21.01.2019. godine” i da su u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima EIB-a. . Za… »

Ivo video ženu kod komšinice, pa uzeo pištolj i krenuo da ubija sve redom, komšije otkrile njegovu mračnu prošlost!

Alo 30.01.2019
O Đivi retko ko ima reći nešto lepo. Pridevi “nasilan” i “incidentan” uglavnom se vezuju za njegovo ime. Roditelji su mu profesori pa ih mnogi stariji Dubrovčani znaju. Ivo Banović (64) zvani Đivo imao je ključ od metalnih vrata portuna… »

Devojka (25) otišla da trči, a onda je pored groblja ugledala prizor od kog se zaledila

Alo 30.01.2019
Mlada devojka (25) iz Tuzle ispričala je priču za koju tvrdi da je “živa istina” i koja ju je, očito, prilično uplašila. Prisustvovala je događaju od pre nekoliko noći koji je želela da podeli sa javnosti, ali ne želi da njeno ime bude… »

Maskirana grupa pozvala na pobunu u Hrvatskoj, nose vojne uniforme, napali Plenkovića i Modrića!

Alo 30.01.2019
Video je za dva dana imao više od 100.000 pregleda, a ispod njega su i mnogi komentari. U svojim objavama koriste razne citate od Stjepana Radića do Karla Marks,a i učenja o gerilskom ratovanju. Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost! To je… »

Ivona pozvala majku na venčanje, a ovaj grozan izgovor zbog čega neće doći ju je slomio!

Alo 30.01.2019
Venčanja često okupljaju najširu porodicu, čije članove ponekad ne vidite godinama. Nekima je odlazak na takva događanja prava muka, pa upregnu moždane vijuge kako bi smislili savršen izgovor da ne dođu, a da ipak zvuči uverljivo. Imajući to na… »