Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 30.01.2019

Radnica ga je tako oduvala, da to danas prepričava ceo Beograd!

Alo 30.01.2019
Više mu ovako nešto neće pasti na pamet! Društvenim mrežama kruži anegdota koja se dogodila na beogradskom aerodromu, a koja je postala svojevrsna urbana legenda prestonice. Čak iako se nije zaista desila (a ne čudi i da jeste), svakako ćete se… »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Pozorištu Atelje 212!

Alo 30.01.2019
Institut za transfuziju krvi Srbije i Pozorište Atelje 212 u petak 1. februara od 10 do 15 časova organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u foajeu pozorišta na prvom spratu. Pozorište Atelje 212 je za sve davaoce krvi pripremio mali znak pažnje -… »

Za zahteve mladenaca treba mi 2.000 evra!

Alo 30.01.2019
Užas! Za većinu mladenaca, venčanje je verovatno najskuplja investicija u životu. Međutim, vaš veliki dan mogao bi biti prava bagatela, samo ako mudro pristupite (ali to može biti jako ružno prema gostima). Jedna zvanica se požalila na zahteve… »

Odsad ćete morati da uzimate slobodan dan da biste registrovali kola!

Alo 30.01.2019
Agencije i tehnički pregledi prestati da izdaju polise u narednih mesec dana. Vlasnici tehničkih pregleda i agencija za registraciju najavljuju da će u narednih mesec dana prestati da rade osiguranje vozila Vlasnici tehničkih pregleda i agencija za… »

Neverovatna ponuda iz toaleta na buvljaku! (foto)

Alo 30.01.2019
Neverovatno. Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je fotka na kojoj piše nešto toliko ludo, da mora da je i istinito! Navodno, reč je o neverovatnoj ponudi iz toaleta na subotičkom buvljaku koji nudi WC pretplatu - za 1.000 dinara čak 55… »

Svi pravi vernici moraju da je znaju, ona je srž hrišćanstva!

Alo 30.01.2019
Isusova molitva je ubedljivo najbitnija molitva u pravoslavnoj tradiciji, ona koju mora da zna svaki čovek koji sebe smatra pravoslavnim hrišćaninom. Nažalost, većina ljudi misli da je dovoljno to što vodi računa da li je crveno slovo ili je… »

"Gledala sam kako njeno mršavo telo daje svu svoju snagu..."

Alo 30.01.2019
Emotivan status koji je Novosađanka Nataša K. objavila na svom fejsbuk profilu, a koji je za kratko vreme podeljen više od hiljadu puta, natraće vas da se zamislite. "Ulazim u porodilište… Na porođajnom stolu mlada osoba koja ima dvadesetak… »

Ljudi, čuvajte glave! Pored naglog topljenja snega, za vikend nam stiže nešto mnogo gore!

Alo 30.01.2019
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da će od 1. do 3. februara na području Srbije doći do intenzivnog otopljavanja snežnog pokrivača uz jak i olujni južni i jugoistočni vetar. Od petka do nedelje usled značajnog porasta… »

Strašne pretnje na Fejsbuku: Ako vidiš ovu sliku prepoznaj se, skidali te sa bandere dabogda!

Alo 30.01.2019
Ovako nešto sigurno nikad niste čuli! Nakon što mu je dojadilo da svakog vikenda gleda kako mu sa automobilskih guma neko skida kapice, Zaječarac P. B. osuo je, putem Fejsbuka gomilu jezivih, ali i urnebesnih pretnji. - Ako vidiš ovu objavu… »

Uslovi su bogovski, ali zbog jedne bitne stvari, ipak se dobro zapitajte!

Alo 30.01.2019
Proverite zašto svi pričaju o ovom oglasu! Voleli biste posao, ali da pritom ne morate da se obučete, spremite, i da zapravo uopšte ne izađete iz kuće? Može. Želite da vam je pritom jedina obaveza da gledate u telefon? Opet može - u ovom oglasu… »