Izvor: Radio sto plus/Regioni arhiva vesti 30.01.2019

Švercer mesa i krema bežao od policije

Radio sto plus 30.01.2019
Novopazarska policija uhapsila je S.M. (37) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, saopštila je danas Policijska uprava. U saopštenju se navodi da su policajci… »

U petak završne reči na suđenju oceubici

Radio sto plus 30.01.2019
Pred Višim sudom u Novom Pazaru u petak će biti iznete završne reči i najverovatnije izrečena presuda na suđenju Damiru T. (20) iz Tutina zbog sumnje da je pre godinu dana ubio oca Sabra T. (45), saznaje radio Sto plus. On je optužen da je 20… »

Uhapšen pedofil povratnik

Radio sto plus 30.01.2019
Novopazarska policija uhapsila je D.E. (37) iz ovog grada zbog sumnje da je seksualno napastvovao decu, nezvanično saznaje radio Sto plus. Njemu je, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena polna radnja, određen pritvor do 48 sati nakon… »

Šemsoviću nagrada “Amir Dautović”

Radio sto plus 30.01.2019
Profesor književnosti Sead Šemsović ovogodišnji je dobitnik nagrade “Amir Dautović”, koju dodeljuje novopazarski Kulturni centar, rekla je koordinator programa ove ustanove Hasna Ziljkić. Ona je u programu radija Sto plus istakla da je odluka… »

Tutin: Do kraja nedelje raspodela novca medijima

Radio sto plus 30.01.2019
Komisija koja će odlučivati o raspodeli novca za sufinansiranje medijskih projekata u Tutinu zasedaće do kraja ove nedelje, saznaje radio Sto plus. U Rešenju objavljenom na sajtu lokalne samouprave navodi se da će komisiju činiti Milica Ristić, na… »