Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 13.02.2019

Beograđanka napustila troje dece i otišla za Nemačku, a kada je sin krenuo za njom, izgovorila je reči zbog kojih je se…

Alo 13.02.2019
Velika porodična drama! Pre deset dana Danka je otišla kod lekara i nije se vratila, produžila je u Dortmund, spanđala se sa suprugovim rođenim bratom i sve nas osramotila, kaže Svetlana. Bila je u naizgled srećnom braku čak 22 godine, a onda je… »

Red zime, red proleća... U ovom periodu i u ovim krajevima pašće velika količina snega!

Alo 13.02.2019
Planirali ste nešto za Sretenje? Onda morate pročitati ovaj tekst da vam plan za naredne dane ne propadne zbog vremenske prognoze. Pretežno suvo i ponegde sunčano vreme koje se održalo u Ipak, u petak, prvog dana predstojećeg državnog praznika… »

Održana sednica Štaba za vanredne opasnosti zbog otapanja snega

Alo 13.02.2019
Komandant Štaba izneo naređenje! Republički štab za vanredne situacije naložio je na današnjoj sednici svim subjektima koji učestvuju u sprovođenju mera odbrane od poplava da preduzmu sve neophodne preventivne i operativne mere kako bi se smanjio… »

Potrebna mu je pomoć svih nas da bi nastavio da živi!

Alo 13.02.2019
Pomoć je potrebna jednom divnom mališanu čija porodica već neko vreme živi u Melburnu, gde je svila svoj topli dom, ni ne sluteći da nešto može krenuti po zlu. Reč je dvogodišnjem Marku Magiću kome je nedavno otkriven retki tumor koji se javlja… »

Detalji jezive prepiske: Mi Albanci ćemo silovati tvoju sestru i majku, debelo go*no!

Alo 13.02.2019
Živeo je u 33 zemlje, retko se plaši, ali detalji koje je Albanac imao su ga uplašili. - Podržavam Srbe, otkad sam došao u vašu zemlju 2010. godine. Dva srpska advokata u SAD kontaktirali su sa mnom radi podrške za peticiju "Stop progonu… »

Uskoro povećanje plata u Srbiji! Naročito će se radovati radnici koji rade ove poslove!

Alo 13.02.2019
Predsednik Srbije najavio je da će ove godine biti još jedno povećanje minimalne cene rada. Predsednik Srbije najavio je da će ove i da će sa sadašnjih 27 doći do 30 hiljada dinara. On je objasnio da je to važno za one koji imaju najniža primanja… »

Ljubav i tuga u pismu koje je stradalom Gojku (20) napisao mlađi brat - slomiće vam srce!

Alo 13.02.2019
Strahinja Grozdanić, mlađi brat stradalog Gojka, sve što trenutno oseća napisao je u potresnom pismu... Vraćao pešice, jer nije imao novca za drugo. Njegovo telo pronađeno je kraj puta, u lokvi krvi. Sumnja se da ga je udario auto i pobegao. Niko… »

Navijači Hajduka i 20.000 Splićana dočekalo Srbe na Rivi! U zanosu klicali i zahvaljivali se (foto)

Alo 13.02.2019
"Blagoslovena vam svaka stopa bila" "Dobro nam došli nepobjedivi sokolovi naši! Blagosloven bio čas kada vas vidjesmo. Blagoslovena vam svaka stopa bila!“ reči su kojima je splitski gradonačelnik dr Josip Smodlaka dočekao na Rivi 2. bataljon 13… »

Od sunca na severu do snega na jugu: Danas sunčano, uveče temperaturni šok, a evo kako će biti narednih dana!

Alo 13.02.2019
Po podne i uveče postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na planinama jak, severozapadno. Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini danas će biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ujutro i pre podne još ponegde… »