Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Brutalna pretnja, Milenko Jovanov dobio poruku sa jezivim sadržajem!

Alo 13.02.2019
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a i poslanik u pokrajinskoj skupštini, našao se na meti brutalnih pretnji Zorana Mileševića, bliskog saradnika Dragana Đilasa, osnivača Saveza za Srbiju. Milešević je pretnje i uvrede Jovanovu slao putem SMS-a. -… »

Nemački terorista ratovao za Hrvate i OVK, a zbog ovoga je uvek bio protiv Srba!

Alo 13.02.2019
Roland Bartecko je služio u Bundesveru, a onda se borio na strani Hrvata u Bosni i kasnije za OVK. I danas živi na Kosovu, gde je robijao zbog bombaškog napada na srpsku delegaciju 2001. godine. - Da bih mogao da se nazovem vojnikom, tako sam tada… »

Đilasov Boško uputio javne pretnje predsedniku Vučiću jer ne može da podnese istinu!

Alo 13.02.2019
Lider Dveri ponovo preti! Predsednik pokreta Dveri uputio je otvorenu pretnju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i najavio blokadu auto-puta! Naime, on je na društvenoj mreži Tviter naveo da će blokirati auto-put ukoliko, kako je rekao, bude… »

Zašto bih se kajao za vaše zločine? Zar vam ličim na Borisa Tadića, pa da se izvinjavam za vaša nedela i zločine kao…

Alo 13.02.2019
Poslao im pismo. Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina robije zbog navodnih ratnih zločina nad civilima i ratnim zarobljenicima u Hrvatskoj, tvrdi da je zatočen u zatvoru kojii neodoljivo podseća na… »

Isplivali transkripti razgovora Slobe i Marka Miloševića u koje se i Mira mešala: Sav je onako fašistički feminiziran. Ko…

Alo 13.02.2019
Hrvatska vojna obaveštajna služba navodno je uspela da prisluškuje privatne razgovore Slobodana Miloševića s članovima uže porodice. Deo tih razgovora objavljen je 2002. godine. Kako navode, u martu 1997. godine Miloševićev sin Marko otputovao je… »

Ješić poziva građane da izvižde Jeremićevog desničara i falsifikatora istorije! (foto)

Alo 13.02.2019
Nesloga u Savezu za Srbiju ne jenjava. Odavno je poznato da se članovi, , a najnoviji primer je "latentno" pozivanje poslanika Demokratske stranke Gorana Ješića da se izviždi član političkog saveta Jeremićeve stranke Čedomir Antić, koji će… »

Ono što je poručio bratskom narodu nikoga neće ostaviti ravnodušnim! (foto)

Alo 13.02.2019
Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Putinu na čestitkama. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Vladimira Putina. U pismu se kaže… »

Vučić: Lopovi i fašisti hoće da hapse mene, poštenog čoveka, koji se samo bori za Srbiju

Alo 13.02.2019
U jutarnjem programu TV Pink u 9 sati gost je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Vučić govoriće o svim aktuelnim temama - pritiscima, izborima, protestima, kao i o pitanjima vezanim za podizanje životnog standarda građana Srbije. -… »

Pismo SAD Prištini - Još jedna pobeda politike Vučića

Alo 13.02.2019
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da pismo “visokih zvaničnika Sjedinjenih američkih država prištinskim liderima predstavlja još jednu pobedu politike Aleksandra Vučića”. Goran Vesić, član Predsedništva SNS… »

Zašto je Kosovo oteto i Srbija bombardovana? Klark i Olbrajt razvili biznis i sprovodili podmukle planove

Alo 13.02.2019
Oštar na jeziku i krajnje pravedan. Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski govorio je o dešavanjima iz 90-tih godina naročito, na Kosovu i Metohiji. - Madlen Olbrajt i Vesli Klark su se uključili u biznis. Klark je imao biznis sa automobilskim… »