Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

U javnost pušten porno snimak Šaka Polumente! Potpuno go, sve se vidi! (video 18+)

Alo 13.02.2019
Skandal! Danas u toku dana isplivao je eksplicitan audio sadržaj na kom se navodno čuje Šako Polumenta kako devojci upućuje razne perverzije - . . Još uvek nije sigurno kome je tačno slao ovaj video. On je na početku snimka snimio svoje lice, a… »

Posle crteža ove devojčice više ni naučnici ne sumnjaju: Sada smo sigurni, svest živi i posle smrti!

Alo 13.02.2019
Holandski kardiolog Pim van Lomel predstavio je pre više od dve godine u Minhenu nove medicinske činjenice o iskustvu bliske smrti. - Iskustvo bliske smrti je izuzetno stanje svesti - rekao je posetiocima pred dupke punom salom Filozofskog fakulteta u… »

Konačno se oglasila produkcija nakon brutalne tuče! Evo šta će se desiti sa Ivanom i Bakijem, rizično!

Alo 13.02.2019
Odluka je doneta... Situacija koja je naterala naciju da se zapita da li je rijaliti zaista onakav kakav jeste konačno dobija jasnu sliku! Nakon tuče koja se dogodila između Bakija i Ivana, nastalo je potpuno ludilo -. : - Ivan Marinković nije zadobio… »

Glumci u bojkotu zbog estradnjaka, ne žele da ih gledaju u pozorištu!

Alo 13.02.2019
Iako je prvobitno najavljeno da će se tradicionalna manifestacija „Beogradski pobednik“ 21. februara održati u Beogradskom dramskom pozorištu, to se ipak neće desiti. Naime, nakon što su glumci BDP-a potpisali peticiju protiv „Beogradskog… »

Napustila je vilu i otišla kod doktora! Treća trudnoća u "Parovima", mokraća na testu je sve pokazala?!

Alo 13.02.2019
Srećne vesti?! da li je njegova devojka uradila test za trudnoću, on je odgovorio da jeste jutros radila. Voditeljka je s nestrpljienjem očekivala odgovor na pitanje da li je test pokazao jednu ili dve crtice te je Vuya odgovorio: - - rekao je Vujo… »

Anabela ugovorila ljubavnu vezu Lune i Marka?! Sve se odigralo na ovaj datum, a ona je čitavoj priči kumovala!

Alo 13.02.2019
Au... Luna Đogani i Marko Miljković već mesec dana uživaju u vezi, a sinoć su gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, zajedno sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, i Davidom Dragojevićem koji je bio u društvu svoje devojke Ane Korać… »

Nakon padanja u nesvest, usledilo oproštajno pismo! Miljanu više nećemo gledati na televiziji?!

Alo 13.02.2019
Nije joj svejedno... Miljana je napravila potpunu pometnju i incident za Zolin rođendan - Nakon što je proživela dramu, , a evo šta je u njemu pisalo. - Stvarno šteta za mene. . Šteta je, šteta za mene, što druge sam uzdizala, a sebe srozala… »

Isplivao eksplicitan sadržaj! "Pu*i mi ga i liži, svuda da te izje*em!" Ceo region u neverici!

Alo 13.02.2019
Au! . Pevač se pre dve godine našao u središtu skandala kada je tada isto navodno maloletna Mina Vrbaški, inače učesnica rijalitija, objavila njegove sada već čuvene snimke na kojima govori: . Naime, pojavio se navodno Šakov novi, , koji je… »

Oni su hitno utrčali u "Zadrugu" i izveli Davida, sproveli su ga kroz tajni prolaz!

Alo 13.02.2019
Neverovatno... David Dragoejvić sinoć je imao veoma burnu noć, kada se žestoko posvađao sa svojom devojkom Anom Korać, a posledice oseća i danas - . On se oko podneva požalio da mu je veoma loše i da oseća mučninu i glavobolju. Posle toga je… »

Aplaudirao mi je Kristijan Bejl!

Alo 13.02.2019
Mladom srpskom glumcu Milanu Mariću uručena je nagrada „Zvezde u usponu“ na prestižnom filmskom festivalu u Berlinu, što je izazvalo ovacije slavnog holivudskog glumca Kristijana Bejla, koji je sedeo u publici. Ova nagrada dodeljuje se svake… »