Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 13.02.2019

Decu držali u kavezu za pse, a hranu im zaključavali, kada je policija ušla zatekli su scenu iz horor filmova!

Alo 13.02.2019
Četvoro neuhranjene dece starosti do pet godina pronađeno je na imanju u Teksasu blizu Rouma, a dvoje najstarijih bilo je zaključano u psećem kavezu. Deca, dečaci starosti pet, tri i jednu godinu i četvorogodišnja devojčica, pronađena su oko pola… »

"Nakon šest meseci bez sumnje mogu da potvrdim da je hemijski napad izrežiran"

Alo 13.02.2019
Producent sirijske redakcije „Bi-Bi-Si“ Rijam Dalati priznao je da su snimci u bolnici nakon hemijskog napada u sirijskom gradu Dumi bili izrežirani. - Nakon šest meseci istrage bez sumnje mogu da potvrdim da je scena u bolnici u Dumi bila… »

Nestalo 300 luksuznih automobila za političare, svaki vredi po 100.000!

Alo 13.02.2019
Flota luksuznih automobila uvezena je specijalno za dolazak uvaženih gostiju kako bi mogli udobno da obilaze Papuu Novu Gvineju tokom samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje. Policija na Papui Novoj Gvineji i dalje traga za 284 vozila koja su u… »

Dve tone kokaina prošvercovali u bananama, evo kako su ga posle vadili!

Alo 13.02.2019
Na jednom od najvećih suđenja kokainskoj mafiji u Nemačkoj, Bavarsko tužilaštvo je podiglo optužnice protiv osmorice muškaraca, a policija se nada da će razbiti veliku međunarodnu bandu. Tužilaštvo u Landshutu je podiglo optužnicu protiv… »

Prepoznao tetovažu svog druga, pa se javio policiji Uhapšena supruga Miroslava!

Alo 13.02.2019
Konačno dolijala! Samo je jedna osoba znala jezivu tajnu koju je Poljakinja Miroslava S. (37) krila punih 10 godina. Ona je u junu 2008. u mestu Berghajmu u Nemačkoj ubila supruga Petera J. (46) isekla ga na komade i bacila u reku. Posle višegodišnje… »

Američki Kongres doneo odluku o vojnoj intervenciji u Venecueli!

Alo 13.02.2019
Američki Kongres nije podržao vojnu intervenciju SAD u Venecueli, izjavio je šef komiteta za međunarodne odnose Predstavničkog doma Eliot Engel. - Vojna intervencija nije moguća opcija. Kongres je taj koji odlučuje gde i kada će američke snage… »