Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 13.02.2019

Bura u Hrvatskoj zbog sramne presude muškarcu koji je Tuđmana nazvao zločincem! Zagrebačke NVO saglasne: Presuda Ercegu je…

Kurir 13.02.2019
Nevladine organizacije okupljene u Kući ljudskih prava Zagreba izrazile su danas zabrinutost zbog anašnje presude izrečene Zoranu Ercegu, koji je tokom podizanja spomenika Franji Tuđmanu izjavio da bivši hrvatski predsednik zločinac, čime je, kako… »

Dnevnik Ane Frank izbačen iz lektire u Hrvatskoj! Pokrenuta peticija protiv ove skandalozne odluke: Holokaust nije tema koja…

Kurir 13.02.2019
Zbog izbacivanja "Dnevnika Ane Frank" iz hrvatske lektire, na internetu je pokrenuta peticija da se revidira ova nerazumna odluka. "Dnevnik Ane Frank" je nestao s spiska školske lektire. Ne znamo zašto je nestao, ali znamo da je ovo delo izuzetno važno… »

Novi detalji teške saobraćajne nesreće u Makedoniji: Autobus pun putnika sleteo u provaliju, poginulo 13 osoba! (video)

Kurir 13.02.2019
U autobuskoj nesreći kod Skoplja, koja se desila danas posle podne, poginulo je 13 putnika, a veći broj je povređen, izjavio je večeras ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče. On je novinarima rekao da je sedam putnika u autobusu koji se… »

Uhapšen zbog pretnje Milu: Zbog objave na Fejsbuku završio iza rešetaka!

Kurir 13.02.2019
PODGORICA - Andrijevčanin Žarko Pajović (49) uhapšen je zbog preteće poruke koju je uputio predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, saopšteno je iz Uprave policije. Pajović je na društvenoj mreži Fejsbuk sinoć objavio fotografiju Đukanovića… »

Menjaju se table i saobraćajni znakovi, a posle pasoši i valuta: Uskoro će svuda pisati Severna Makedonija

Kurir 13.02.2019
U Severnoj Makedonji počela je zamena saobraćajnih znakova i tabli u skladu sa promenom imena zemlje, posle dogovora sa susednom Grčkom kojim je okončan skoro trodecenijski spor i osigurano članstvo u NATO. Radnici uklanjaju table sa natpisom… »

Dodik: Novi Savet ministara BiH biće formiran za mesec dana!

Kurir 13.02.2019
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik rekao je danas da očekuje da će novi saziv Saveta ministara BiH biti formiran u narednih mesec dana. Govoreći o današnjem sastanku delegacija SDA i HDZ-a, Dodik je rekao da su… »

Knežević zadaje završni udarac đukanoviću: Objaviću dokaze o Milovom tajnom dvostrukom životu! Bogatiji je od svakog…

Kurir 13.02.2019
Predsednik Atlas grupe Duško Knežević obratio se građanima Crne Gore otvorenim pismom u kojem je naveo da nije "ni mesija, ni oslobodilac, niti politički vođa", te da je njegovo da podseti "da nije normalno da jedan kontroliše narod, a ne narod… »

On je doveo policiju do serijskog ubice Gačića: Ne daju mi obećanu nagradu od 25.000 €! Mogao je da me ubije, a oni su me…

Kurir 13.02.2019
Sadmir Tarić i Armin Karović tvrde da su policiji u nedelju dali ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubice Edina Gačića zbog kojeg su proteklih osam dana strahovali svi stanovnici BiH. Sadmir u razgovoru ističe da se sve… »

Novi skandalozni natpis u Splitu: Grafitom veličaju ustaškog koljača! (foto)

Kurir 13.02.2019
U splitskom kvartu Spinut na jednoj zgradi jutros se pojavio grafit "Maksovi mesari", kojim se veličaju pripadnici grupe ustaškog zločinca Maksa Luburića. Grafit je snimio stanar zgrade koji je izrazio zabrinutost zbog sve češćeg veličanja NDH i… »

Ovde se odigrao konačni obračun: Pogledajte mesto gde su specijalci likvidirali serijskog ubicu Edina Gačića (video)

Kurir 13.02.2019
Potraga za serijskim ubicom Edinom Gačićem završena je u utorak. U razmeni vatre sarajevski specijalci ubili su Gačića na širem lokalitetu naselja Lepenice. Reporteri su snimili mesto gde se krio i gde je ubijen. Podsetimo, Edin Gačić ubio je pre… »