Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Dnevni horoskop za 13.02.

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Ovan Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete, kao ravnodušnost ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu. Posao: Svako ima pravo da pogreši u proceni ili ponašanju, stoga prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan… »

DIY aromaterapija: Spa veče kod kuće je idealan način za oslobađanje od stresa

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Sa obzirom na svakodnevni stres i napetost, idealno bi bilo da barem jednom sedmično priuštimo sebi spa veče, kako biste se opustile i napunile pozitivnom energijom. Topla kupka, aromatično, eterično ulje, pravilno disanje i rasterećene misli –… »

Coaching by TaRa: Od vizije do iluzije u ljubavi

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Gde se nalazi linija između vizije o ljubavi i iluzije o ljubavi? Naše vizije bi trebalo da budu naše najsavršenije kreacije ljubavi, kriterijumi od kojih ne odstupamo ni onda kada nam se čini da im nismo ni blizu. Iluzije koje imamo o ljubavi su sve… »

Tridesete-godine u kojima postajemo najbolja verzija sebe

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Mogu li tridesete biti nove dvadesete? Postajemo li baš tada najbolja verzija sebe? Čini ti se da taj neizbežni susret sa činjenicom da stariš nastupi gotovo preko noći. Kao da si „zamenila cipele“ sa Dženifer Garner i nalaziš se u čuvenoj… »

Duda Alapača: Na kupon lepa

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Stiže mi poruka od Vlade na viber. Vidim onako, krajičkom oka, neki oglas. Ajde, mislim se, samo ide po onim sajtovima – te popust za ovo te popust za ono, kuponi, čuda… Malo-malo, pošalje mi tako neko last minut putovanje, ili neke gume za kola… »

Idealne vežbe za pravilno držanje

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Osim što pravilno držanje, o vama ostavlja sliku odlučne i samopouzdane osobe, ono je i sinonim za dobro zdravlje. Nepravilno držanje, posle nekog vremena biva ispraćeno mnogim neprijatnim simptomima, kao što su glavobolja, napetost i bol u leđima… »

Kako efikasno primeniti keto dijetu

Lepota i zdravlje 13.02.2019
Ketonska ishrana je jedan od najpopularnijih načina regulacije kilograma, trenutno. Zagovornici ovog načina ishrane kažu da su težinu gubili efikasno i bez gladi. Trebalo bi da 70% vaših kalorija dobijete iz masti, a da unosite manje od 50g ugljenih… »