Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Nasa objavila kraj rada robota Oportjuniti na Marsu

Novi magazin 13.02.2019
Američka svemirska agencija Nasa potvrdila je danas da je njihovo robotsko vozilo "Oportjuniti" (Opportunity) koje se nalazi na planeti Mars od 2004. godine ali s kojim je komunikacija prekinuta od juna prošle godine definitivno van pogona… »

Razgovor sa ljubimcem znak inteligencije

Novi magazin 13.02.2019
Svaki put kada vas slučajni prolaznik "uhvati" da pričate sa svojim kućnim ljubimcem, verovatno pomislite da se pita da li je sa vama sve u redu. Svaki put kada vas slučajni prolaznik "uhvati" da pričate sa svojim kućnim ljubimcem, verovatno… »

Ilon Mask otkrio koliko košta karta za Mars

Novi magazin 13.02.2019
Ljudi bi jednog dana mogli da se presele na Mars za manje od 100.000 dolara i vrate besplatno na Zemlju, ukoliko im se ne bude svidelo na Crvenoj planeti, piše Independent. Osnivač brojnih kompanija, među kojima je i Space X, Ilon Mask veruje da će… »

Da li je detoksikacija stvarna potreba ili moda: Ovo je prava istina

Novi magazin 13.02.2019
Svi smo mi rođeni s najvećim i najboljim detoksikacijskim sistemom, te nam dodatna detoksikacija nije potrebna, tvrde stručnjaci. Neke tvrdnje o "detoksikaciji" organizma mogu da zvuče sjajno, poput bolje energije, bolje probave i čišćenja… »

Kako da prepoznate i prevaziđete panični napad?

Novi magazin 13.02.2019
Da li vam se u neprijatnim situacijama dlanovi znoje, srce vam ubrzano lupa i postaje vam hladno? Sve su ovo jasni simptomi, paničnog napada, koji se s obzirom na trenutni način, sve učestalije javlja, gotovo kod svakoga od nas. S obzirom na intenzivne… »