Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Ramuš se poigrava taksama

Večernje novosti 13.02.2019
U Prištini se spekuliše da bi Haradinaj mogao odluku o tarifama da stavi na glasanje. Beograd spreman da uskoro pokrene nove mehanizme protiv nameta. IAKO se u Prištini uveliko spekuliše da je Ramuš Haradinaj, premijer kosovskih privremenih… »

Stoltenberg: Briselski sporazum se mora poštovati, tzv. kosovske snage ne mogu na sever

Večernje novosti 13.02.2019
Saveznici u NATO zbog odluke Prištine da formira vojsku će preispitati obim podrške NATO osposobljavanju Kosovskih bezbednosnih snaga, rekao je šef Alijanse. Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je u sredu u Briselu da tzv. kosovske… »

Tači: Prijateljstvo sa SAD od ključnog značaja; Sa Vučićem sam se sreo nekoliko puta i na sastancima koji nisu bili javni

Večernje novosti 13.02.2019
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da se sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem susreo nekoliko puta na sastancima koji nisu bili javni. Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da se sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem… »

Brnabić: Finansiranje kampanje u skladu sa Ustavom

Večernje novosti 13.02.2019
Premijerka je rekla da je posao predsednika države, ako želi odgovorno da obavlja svoju dužnost, da obilazi zemlju i razgovara sa građanima i privrednicima, kao što čini Aleksandar Vučić. Kampanja "Budućnost Srbije", koju vodi predsednik… »

O kampanji „Budućnost Srbije” Predsednik: Minimalac sa 27.000 ide na 30.000 dinara; U SNS će pozicije zauzeti mladi i…

Večernje novosti 13.02.2019
Sedmi dan kampanje "Budućnost Srbije“ je u toku, a Aleksandar Vučić je rekao da su se njegova očekvianja ispunila, jer kako kaže, pokazalo se da je to jako važno za ljude. SEDMI dan kampanje "Budućnost Srbije“ je u toku, a predsednik Vučić je… »

Putin čestitao Vučiću dan državnosti Srbije: Vama želim dobro zdravlje i uspeh, a bratskom narodu Srbije - blagostanje i…

Večernje novosti 13.02.2019
Predsednik Srbije primio je ambasadora Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Ruske Federacije. PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo… »

Intervju Darko Glišić: Svi u vrhu stranke su za izbore

Večernje novosti 12.02.2019
Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, govori za naš list. U narednim danima donećemo konačan stav. Đilas i njegova klika su sahranili našu ekonomiju. DATUM izbora još nije utanačen i očekujem da u narednim danima… »

Kuburović i Bošnjaković: Ažurirati spiskove optuženih i osuđenih za ratne zločine

Večernje novosti 13.02.2019
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović i ministar pravosuđa Hrvatske Dražen Bošnjaković saglasili su se danas u Zagrebu da obe države treba u potpunosti da ažuriraju spiskove optuženih i osuđenih za ratne zločine. Ministarka pravde Srbije Nela… »

“Zar tako malo cenite naše prijateljstvo?” Evo šta piše u pismu Vašingtona Prištini

Večernje novosti 12.02.2019
Pismo u koje je Tanjug imao uvid, a koje su SAD uputile Hašimu Tačiju, Ramušu Haradinaju i Kadriju Veseljiju, potpisalo je nekoliko američkih zvaničnika. SAD su uputile oštro pismo prištinskim liderima sa zahtevom da ukinu takse Srbiji i BIH i… »

Ljimaj: Završen nacrt platforme za dijalog sa Beogradom

Večernje novosti 12.02.2019
Prištinski pregovarački tim je, nakon nekoliko sati rada, završio nacrt platforme za dijalog sa Beogradom, izjavio je kopredsedavajući pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj. PRIŠTINA - Prištinski pregovarački tim je, nakon nekoliko sati rada, završio… »