Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Vođa grupe "Amerika" se žalio da mu nije dobro da bi ga izveli iz samice, a onda je počeo šou!

Alo 20.02.2019
Srpski narko-bos Zoran Mihailović Jakšić (57), vođa zloglasne grupe "Amerika", prošle nedelje pokušao je da pobegne iz jednog od najčuvanijih zatvora u Peruu, gde služi 20-godišnju zatvorsku kaznu. Njegovoj bandi "Amerika" pripadao je i… »

Srča na putu, briga na licima Beograđana... Povređeni prevezeni na VMA

Alo 20.02.2019
Drama se desila u večernjim časovima. Večeras se u Beogradskoj opštini Zvezdara dogodila eksplozija! Ovo su ekskluzivne fotografije Alo! sa mesta nesreće! Kako smo već objavili, u Ulici Milana Rakića povređene su tri osobe. Naime, najpre se… »

Otkriveno šta se desilo u Ulici Milana Rakića na Zvezdari!

Alo 20.02.2019
Nekoliko ekipa bilo poslato na mesto nesreće. U Ulici Milana Rakića na Zvezdari povređene su tri osobe u eksploziji. Eksplozija se dogodila oko 18.30 časova. Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova lokalizovali su… »

U Novom Sadu putnik prebio vozača autobusa! Ostali ga branili, ali nije bilo pomoći!

Alo 20.02.2019
Očevici rekli da je problem bio očigledan. Jedan putnik fizički je danas napao vozača međugradskog autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans, na stanici u Novom Sadu. - Putnik iz autobusa prevoznika Čazmatrans, hrvatskih registarskih oznaka, udario… »

Žena beži sa detetom u kolicima, dok Čaba Der izlazi iz restorana! Posle ovog videa nećete moći da zaspite!

Alo 20.02.2019
Počinio ubistvo u italijanskom restoranu. Čaba Der (38), osumnjičen da je 5. januaru na Banovom brdu ubio Nebojšu Markovića (37), još izmiče pravdi, a sada se oglasila i holandska policija koja ga traži zbog ubistava muškaraca u Amsterdamu u julu… »

Marinko je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog počinjenih svirepih ubistava, a sada je doneta odluka o uslovnoj slobodi

Alo 20.02.2019
Prema rečima portparolke suda Erike Pargai, a kako prenosi agencija MTI, sudija je procenio da se cilj kazne ne može ostvariti puštanjem osuđenog na slobodu. Nadležni sud u Segedinu odbacio je molbu Marinka Magde, osuđenog na maksimalnu kaznu… »

Smederevac čistio mašinu, ona se pokrenula, pa ga pregazila preko grudi?

Alo 20.02.2019
Oklonosti se još ispituju. Muškarac B. M, star 67 godina, nastradao je nesrećnim slučajem kada je na njega naleteo traktor u selu Lipe kod Smedereva. Nesreća se dogodila u porodičnom dvorištu. Traktor je bio parkiran, a čovek je, kako se saznaje… »

"To je bio prvi put da me nije poslušao": Tuga oca neprebolna... Reči koje odzvanjaju (foto)

Alo 20.02.2019
Igrao se sa braćom i drugom. Danas u 13 časova sahranjen je dečak koji je tragično nastradao u požaru u mestu Ljukovo nedaleko od Subotice. Najbliži ožalošćeni, među kojima i mnogo dece, poslednji pt su se oprostili od Pavla Bataka (9)… »

Očuh (75) podvodio pastorku (15), devojčica zadovoljavala starce po Negotinu!

Alo 20.02.2019
Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio. Međutim, ti rezultati su pokazali da Ljubiša K. i B. V. nisu ni u kakvom krvnom srodstvu. Takođe, posle deteljne… »

Muklu tišinu parali su jecaji babe Mire: Paju sam volela dok je bio u majčinoj utrobi! Rodio se samo dan nakon što sam…

Alo 20.02.2019
Tuga. Bio mi je tako blizu, na svega metar, ali opet tako daleko. Bio je okovan vatrom i samo je stajao ukopan dok su ga plamenovi okruživali, kaže Mira, koja je prva pritrčala unuku i pokušala da ga izvuče iz vatrene stihije. Ovo je bio prvi put da… »