Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Uhapšeni zbog sumnje da su voće iz Grčke sa lažnom dokumentacijom izvozili u Rusiju

Novi magazin 20.02.2019
Policija je uhapsila pet osoba osumnjičenih da su uvozile voće iz Grčke, izrađivali za njega lažnu dokumentaciju i potom ga, kao proizvode srpskog porekla, prodavali na tržištu Rusije, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je… »

Poginuo rudar u rudniku Rembas u Resavici

Novi magazin 20.02.2019
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je sinoć u rudniku Rembas u Resavici kada se na njega urušila veća količina uglja, potvrdio je za agenciju Beta predsednik Sindikata rudara Resavice Nebojša Milenković. Škorić je radio juče u drugoj smeni u jami… »

Uhapšen bračni par sa 14,5 kilograma marihuane

Novi magazin 20.02.2019
Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su bračni par M.C. (35) i M.C. (35) zbog trgovine drogom i od njih oduzeli više od 14 kilograma marihuane, saopšteno je danas. Policija je, na putu između Mladenovca i Beograda, na parkingu ispred jednog hotela… »

MUP: Lokalizovan požar na Zvezdari

Novi magazin 20.02.2019
Požar koji je večeras izbio u beogradskom naselju Zvezdara i u kojem su povređene tri osobe je lokalizovan, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Požar je izbio u stanu u Ulici Milаnа Rаkićа, usled eksplozije plinske boce. Povređeni… »

Putnik napao vozača autobusa hrvatskog Čazmatransa u Novom Sadu

Novi magazin 20.02.2019
Jedan putnik fizički je danas napao vozača međugradskog autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans, na stanici u Novom Sadu. "Putnik iz autobusa prevoznika Čazmatrans, hrvatskih registarskih oznaka, udario je više puta vozača u momentu kada su… »