Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Akcija policije: Uhapšeni zbog sumnje da su grčko voće prodavali u Rusiji kao da je poreklom iz Srbije

Večernje novosti 20.02.2019
Policija je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su uvozile voće iz Grčke, napravile lažnu dokumentaciju, a onda ga prodavale na ruskom tržištu kao robu koja je poreklom iz Srbije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv… »

Tragedija u "resavici": Urušio se ugalj, poginuo rudar

Večernje novosti 20.02.2019
Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica" Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica". Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo prilikom urušavanja uglja. Dve spasilačke ekipe pronašle su telo, a istraga o… »

Muž i žena uhapšeni zbog sumnje da su prodavali marihuanu (video)

Večernje novosti 20.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni par M.C. (35) i M.C (35). Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni… »

75 godina zatvora za srpsku narko-bandu

Večernje novosti 20.02.2019
Sud u Beču proglasio je krivim 21 optuženog u postupku vođenom protiv srpske narko-bande, koja je osuđena za uzgajanje i prodaju narkotika. Sud u Beču proglasio je krivim 21 optuženog u postupku vođenom protiv srpske narko-bande, koja je osuđena… »

Švercovali pun gepek termostata za bojlere

Večernje novosti 20.02.2019
Zaplenjena roba je privremeno smeštena u carinarnici u Dimitrovgradu do okončanja prekršajnog postupka protiv vozača. Carinici su, u saradnji sa policijom, na ulazu graničnog prelaza Gradina, u gepeku jednog automobila zaplenili gotovo 2.000… »

Detonacija na Zvezdari eksplodirala plinska boca: Petoro povređeno, prevezeni na VMA (foto)

Večernje novosti 20.02.2019
U eksploziji koja se dogodila u stanu u Ulici Milana Rakića na Zvezdari povređeno je pet osoba. U eksploziji plinske boce koja se dogodila u adaptiranom stanu, u podrumskim prostorijama, zgrade u Ulici Milana Rakića broj 22 na Zvezdari povređeno je… »

Čabu traži i holandska policija: Ubio Hrvata u Amsterdamu, žena bežala sa detetom u kolicima, druga u trku vukla psa po…

Večernje novosti 20.02.2019
Subotičanin koji se sumnjiči da je usmrtio Nebojšu Markovića u Beogradu, navodno ubijao po Evropi. Objavljen snimak na kojem Der navodno puca u Ivana Serdarušića. ČABA Der (39) iz Subotice, za kojim srpska policija traga zbog sumnje da je 5… »

Tragedija u inđiji hrabri mališan nestao u plamenu - Rekao je braći: Bežite, ja ću da ugasim vatru!

Večernje novosti 20.02.2019
Baba-tetka Pavla B. (9) koji je nastradao u požaru u Ljukovu kod Inđije. Viknula sam: "Skoči, uhvatiću te", a on mi je odgovorio: "Ne mogu, gorim!" KADA je vatra počela da gori Pavle je dvojici braće i još jednom dečaku rekao: "Bežite sa sena, ja… »

Teška saobraćajna nesreća: Poginula biciklistkinja; Vozač BMW-a posle udesa nije zaustavio automobil

Večernje novosti 20.02.2019
Prema nezvaničnim informacijama, vozilo se kretalo velikom brzinom a posle udesa vozač nije zaustavio automobil. U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak malo pre 20 časova u Futogu život je izgubila žena (52) na koju je, dok je… »

Optuženi negirali otmicu Stevanića i pljačku, Bajić priznao

Večernje novosti 20.02.2019
Optuženi za tzv. prvu otmicu "zemunskog klana" 1997. godine, negirali su pred Višim sudom u Beogradu da su 1997. godine počinili razbojništvo, a tokom kojeg je bio kidnapovan Novak Stevanić (22), koji se nedugo nakon toga ubio. BEOGRAD - Trojica… »