Vesti » Beta 08.03.2019

Lutovac: Počeo opšti proces ujedinjavanja u Srbiji

Beta pre 45 dana
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je večeras u Šapcu da je u Srbiji počeo "opšti proces ujedinjavanja".

Lutovac je kazao da pod taj "opšti proces" vidi ujedinjavanje DS, stranaka Saveza za Srbiju (SzS), kao i same opozicije i građana međusobno.

"Počinje ujedinjenje Demokratske stranke, sa druge strane počinje ujedinjavanje stranaka Saveza za Srbiju i sa treće najveće ujedinjavanje opozicije i građana koje je predstavljeno 'Sporazumom sa narodom'. Ta tri procesa treba da promene krvnu sliku Srbije i obezbede normalan i fer politički život", rekao je Lutovac.

Na na tribini "Ujedinjeni do promene" na kojoj je bilo više od stotinu građana, gradonačelnik Šapca i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović rekao je da Srbiji treba stranka levog centra.

"Srbiji treba velika stranka levog centra, mi želimo da napravimo jednu takvu stranku koja će obezbediti elementarne kriterije za normalan politički život", rekao je Zelenović.

Nakon tribine počela je osma protestna šetnja "Jedan od pet miliona" u Šapcu, a protestna kolona kretaće se centralnim gradskim ulicama.

(Beta, 08.03.2019)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.