Izvor: Beta arhiva vesti 08.03.2019

Aleksandra Jerkov: Današnji režim u Srbiji štiti prevarante

Beta 08.03.2019
Republička poslanica Aleksandra Jerkov izjavila je večeras na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, da režim u Srbiji pruža zaštitu isključivo ljudima koji "pokušavaju da prevare i obmanu sistem", a ne štiti one koji su pošteni i… »

Jeremić: Ocena o propalim pregovorima s Prištinom besprizorna farsa

Beta 08.03.2019
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da su najave o sukobima na Kosovu i Metohiji "neodgovorna, besprizorna i režirana farsa" i da ništa nije dalje od stvarnosti od tvrdnje da su pregovori propali, a da je istina da su Beograd i… »

Klaudio Ranijeri zvanično novi trener Rome

Beta 08.03.2019
Fudbalski klub Roma zvanično je danas postavio Klaudija Ranijerija za novog trenera. "Oduševljeni smo zbog povratka Ranijerija. Ciljevi ostaju isti, što viša pozicija u Seriji A i mesto u Ligi šampiona", izjavio je predsednik kluba Džejms Palota… »

DJB organizuje skup u subotu ispred Belgijske ambasade povodom ugrožene demokratije

Beta 08.03.2019
Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je danas da će u subotu u 17.30 organizovati skup pod nazivom "Minut ćutanja za pokojnu demokratiju" ispred ambasade Belgije, kako navode " države u kojoj se nalazi centar EU birokratije", da bi "upozorili na… »

Deda: Postoji papir od 12 tačaka sporazuma Kosova i Srbije, među njima i o korekciji granice

Beta 08.03.2019
Poslanik Alijanse u Skupštini Kosova Iljir Deda izjavio je večeras da postoji predlog sporazuma o normalizaciji odnosa izmedju Kosova i Srbije od dvanest tačaka, medju kojima i ona o korekciji granice, i da su to potvrdili visoki američki zvaničnici… »

Palmer: Sporazum predviđa međusobno priznanje Kosova i Srbije ali ne isključuje promenu granica

Beta 08.03.2019
Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer izjavio je da se Amerika zalaže za postizanje trajnog sporazuma Beograda i Prištine, koji bi podrazumevao medjusobno priznanje, ali i dodao da je "potpuno moguće" da bi takav sporazum uključivao… »

Čadež: Dragocena uloga privrednika u izgradnji zajedničkog tržišta

Beta 08.03.2019
Predsednik Privredne komore Srbije i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma zapadnobalkanske šestorke (KIF ZB6) Marko Čadež izjavio je danas da privrednici i njihove poslovne asocijacije najviše mogu da doprinesu zajedničkom… »

Predstavnici udruženja CarGo predali buket cveća Zorani Mihajlović (VIDEO)

Beta 08.03.2019
Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić predao je danas u Vladi Srbije buket cveća ministarki saobraćaja Zorani Mihajlović povodom Dana žena, 8. marta i istakao da CarGo nema ništa protiv nje kao žene, već ima protiv načina njenog… »

Nova ekonomija: GSP Beograd za pet godina kupio 95 autobusa, prošle godine nijedan

Beta 08.03.2019
Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) Beograd je poslednjih pet godina nabavilo 95 autobusa, s tim da prošle godine nije kupljeno nijedno novo vozilo, objavila je Nova ekonomija. U Programu poslovanja GSP-a za 2019. navodi se da na kraju 2018. godine… »

Maradona otac troje dece na Kubi

Beta 08.03.2019
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona priznao je da je otac troje dece na Kubi, rekao je danas njegov advokat. Kako je izjavio advokat Maradone, Matijas Morla, on je razgovarao s decom legendarnog fudbalera koji su rodjeni od dve različite… »