Jovanović: Vučić će pasti, vidi se svetlo na kraju tunela

Beta 08.03.2019

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović rekao je na protestu u Kruševcu da je tu mnogo teže nego u Beogradu ma koliko tamo problema ima opozicija.

"Znajte da su Beograđani i svi slobodni odbornici Srbije uz vas i da se nećemo smiriti dok svi zajedno ne oslobodimo svaki pedalj naše otadžbine", rekao je Jovanović obraćajući se u ime opozicionih odbornika Beograda i Asocijacije slobodnih odbornika Srbije.

On je podsetio da su građani u Kruševcu prvi počeli proteste u Srbiji, koji kako je dodao, neće stati dok izdajničkom i uzurpatorskom režimu ne bude dat poslednji ultimatum i onda da se "svi zajedno skupimo na Andrićevom vencu".

Prema rečima Jovanovića, vlast Aleksandra Vučića će pasti jer su "za sedam godina pokazali ko su i šta su, koliko ne znaju i koliko ih nije briga, njihovo vreme je isteklo, na pogrešnoj su strani istorije, civilizacije, svetskih tokova".

"'Ajde da napravimo sistem u Srbiji iz koje mladi neće bežati u Slovačku, Mađarsku. Ajde da mladi i sposobni ostanu ovde i da razvijaju našuzemlju - koja opstaje već 800 godina i koja će preživeti sve Maše, Azdejkoviće, Bate, Vuline, Vučiće. Vidimo konačno svetlo na kraju tunela, narod je ustao, do pobede, živeo Kruševac, živela Srbija", rekao je Jovanović.

(Beta, 03.08.2019)

Kruševac »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »