Kruševac

Zdravstvenim ustanovama dodeljeno šest mamografa i druga oprema

Politika pre 1 dan
Više zdravstvenih ustanova u Srbiji dobilo je danas šest mamografa i drugu medicinsku opremu koju je nabavilo Ministarstvo zdravlja. Dodeli je prisustvovala ministarka zdravlja Danica Grujičić, koja je za Tanjug rekla da će mamografi biti upućeni… »

Preventivnim pregledom do sada otkriveno 30 aneurizmi širom Srbije

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Tokom prvih sedam dana trajanja kampanje "Skrining pregledi za otkrivanje aneurizme trbušne aorte", širom Srbije otkriveno je 30 aneurizmi. Kampanja je započela 20. novembra u Kruševcu, a od tada je u tom gradu skrining uradilo 520 građana… »

Ovako se ekipa državnog posla oprostila od lauševića: Nikad emotivnija epizoda, nema kome nisu potekle suze na kraju (video)

Kurir pre 5 sati
Glumac Žarko Laušević je preminuo 15. novembra i mnogo poznatih ličnosti kao i ljudi iz kulture su se oprostili od njega na svoj način, mahom preko društvenih mreža. Međutim, ekipa serije "Državni posao" je otišla korak dalje i napravila je celu… »

Održana specijalistička obuka Vojske Srbije sa realnim toksičnim hemikalijama /foto/

Sputnik pre 6 sati
U Centru atomsko-biološko-hemijske odbrane u Kruševcu realizovana je specijalistička obuka pripadnika Vojske Srbije sa realnim toksičnim hemikalijama. Obuka je realizovana u specijalizovanim laboratorijama i na poligonu „Ravnjak“, sa ciljem… »

Načelnik Policijske uprave u Kruševcu: Moramo se još aktivnije uključiti u sprečavanje nasilja nad ženama

B92 pre 8 sati
U Međunarodnoj kampanji 16 DANA AKTIVIZMA PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA, koja traje do 10. decembra kada se obeležava Međunarodni dan ljudskih prava, aktivno učestvuje i Policijska uprava Kruševac. "Prisustvo policije na info pultovima na području… »

Pronađeno telo muškarca koji je u nedelju nestao kod Kraljeva

N1 Info pre 11 sati
Telo M.Č. (53), muškarca koji je u nedelju nestao kod Kraljeva, pronađeno je danas oko 14:30 časova, saznaje "Blic". Kako pišu, telo čoveka je pronađeno u snegu, nedaleko od njegove kuće. M.Č. je nestao u nedelju u selu Reka, između Rudna i… »

Tragičan kraj potrage: U snegu pronađeno telo Milinka koji je nestao kod Kraljeva

Blic pre 11 sati
Telo Milinka Čorbića (53), muškarca koji je u nedelju nestao kod Kraljeva, pronađeno je danas oko 14:30 časova, saznaje "Blic". Kako saznajemo, telo čoveka je pronađeno u snegu, nedaleko od njegove kuće. Podsetimo, Milinko Čorbić je nestao u… »

Milinko pronađen smrznut u snegu Tragičan kraj potrage u Kraljevu

Alo pre 11 sati
Telo Milinka Čorbića (53), muškarca koji je u nedelju nestao kod Kraljeva, pronađeno je danas oko 14:30 časova. Kako Blic saznaje, telo čoveka je pronađeno u snegu, nedaleko od njegove kuće. Podsetimo, Milinko Čorbić je nestao u nedelju u selu… »

Besplatan skrining za aneurizmu trbušne aorte ove nedelje u Beogradu – Kako se prijaviti?

E-Zdravlje pre 12 sati
Besplatni preventivni pregledi aneurizme trbušne aorte ove nedelje se obavljaju u Beogradu, tačnije u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa i kliničkom centru Srbije. Organizacija besplatnih preventivnih pregleda deo je šire kampanje za… »

Međunarodni dan profesora francuskog jezika obeležen u Zaječaru

Danas pre 13 sati
Na inicijativu predsednika Francuske, gospodina Emanuela Makrona, 28. novembra 2019. obeležen je, širom sveta, prvi Međunarodni dan profesora francuskog jezika. Ove godine Gimnazija u Zaječaru domaćin centralne proslave ovog dana. U Srbiji, ovaj dan… »

Vremenska prognoza »

Kruševac »
sreda
-
-
4 ˚C
četvrtak
Vedro
Vedro
-1˚ / 9˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 15˚

Vesti dana »