Kruševac

"Bio je modar, usta su mu bila ukočena i iskrivljena" Oglasila se sestra dečaka iz Kruševca - potresna ispovest

Srbija danas pre 1 dan
Koronom se, kako su mediji pisali, prvo zarazio njihov otac Saša C. Da je pozitivan saznao je 12. oktobra. To veče mi je bilo jako loše zbog korone. Imala sam temperaturu 39. Otišla sam sa majkom u kovid ambulantu, kada nas on zove preko telefona… »

Na respiratoru više od 270 pacijenata, među njima i deca

OK radio pre 1 dan
Godinu i po dana od početka pandemije koronavirusa, bolnički kapaciteti u Srbiji su popunjeni skoro do maksimuma – hospitalizovano je 6.708 pacijenata od kojih su 273 na respiratoru, među njima su i deca. Na to koliko je epidemijska situacija u… »

Razredni starešina preminulog dečaka iz Kruševca: "Najteže je bilo da stanem pred decu i saopštim im da njihovog druga…

Blic pre 1 dan
Porodica dečaka A.C. (16) iz Kruševca koji je preminuo od korone, je zavijena u crno, a ništa manje ni njegovi školski drugovi. Vest da je preminuo njegovom odeljenju saopštio je razredni starešina Miljko Đokić. - Najteže je bilo stati pred decu… »

Deseta međunarodna naučna konferencija "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo"

Pravda pre 1 dan
Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo organizuje od 21. do 23. oktobra, u Beogradu, Desetu međunarodnu naučnu konferenciju pod nazivom "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo" . Konferencija se organizuje u saradnji sa Visokom… »

Muk u Kruševcu! Razredni preminulog dečaka od korone otkrio kako je saopštio đacima tužnu vest

Srbija danas pre 1 dan
Tuga do neba. Porodica dečaka A.C. (16) iz Kruševca koji je preminuo od korone, je zavijena u crno, a ništa manje ni njegovi školski drugovi. Vest da je preminuo njegovom odeljenju saopštio je razredni starešina Miljko Đokić. - Najteže je bilo… »

Razredni starešina preminulog dečaka iz Kruševca: Najteže je bilo da stanem pred decu i saopštim im da njihovog druga…

Kurir pre 1 dan
Porodica dečaka A.C. (16) iz Kruševca koji je preminuo od korone, je zavijena u crno, a ništa manje ni njegovi školski drugovi. Vest da je preminuo njegovom odeljenju saopštio je razredni starešina Miljko Đokić. - Najteže je bilo stati pred decu… »

BIG Shopping Center na izraelskoj berzi obezbedio 55 miliona € za dalju ekspanziju na Balkanu

B92 pre 1 dan
BIG Shopping Centers Ltd, kontrolni akcionar (~95%) BIG CEE, uspešno je obezbedio 205 miliona NIS (oko 55 million EUR) kroz emisiju obezbeđenih obveznica na izraelskoj berzi hartija od vrednosti putem refinansiranja sledećih šoping centara: BIG… »

Oproštaj od Aleksandra iz Kruševca: U petak sahrana dečaka koga je odnela korona

Večernje novosti pre 1 dan
Foto Fejsbuk A.C. Kako saznajemo, od dečaka će se oprostiti minimalan broj prisutnih, budući da je utvrđeno da je bio kovid pozitivan. Zbog epidemije virusa korona organizovan odlazak đaka i predstavnika škole na groblje takođe nije moguć… »

Razredni starešina preminulog dečaka iz Kruševca: Najteže je bilo da stanem pred decu i saopštim da njihovog druga više…

Alo pre 1 dan
Vest da je dečak preminuo, odeljenju je saopštio razredni starešina Miljko Đokić. Porodica dečaka A.C. (16) iz Kruševca koji je preminuo od korone, je zavijena u crno, a ništa manje ni njegovi školski drugovi. Vest da je preminuo njegovom… »

"Zauvek će biti u našim mislima": Minut ćutanja u školi za preminulog dečaka iz Kruševca

Blic pre 1 dan
Tinejdžer A. C. star 16 godina iz Kruševca preminuo je u utorak od, kako se sumnja, posledica korona virusa. Dečak je pohađao Hemijsko-tehnološku školu u Kruševcu, a zbog tragične vesti koja je potresla čitavu zemlju, na vanrednoj sednici… »

Vremenska prognoza »

Kruševac »
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14 ˚C
subota
Kiša
Kiša
6˚ / 13˚
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 11˚

Vesti dana »