Kruševac

Kad ženi sina – grad utihne: Uspon Bate Gašića, gospodara pod Bagdalom

Nova pre 14 sati
Direktor Bezbednosno-informativne agencije oženio je minulog vikenda mlađeg sina. Jedan od najvažnijih činilaca SNS režima godinama je gradio imidž gospodara Kruševca, a sa napredovanjem unutar naprednjačke strukture - od bliskog saradnika i… »

Ko je sveže oženjeni sin Bate Gašića: Oteran u suzama iz Crvene zvezde

Nova pre 16 sati
Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije, juče je u rodnom Kruševcu upriličio svadbu povodom ženidbe sina Milana u poznatom lokalnom restoranu. Kako Nova.rs saznaje, na svadbi je bilo angažovano čak 50 konobara, a u naselju… »

Podigla i cenu kvadrata: U toku gradnja vredna 150 miliona dinara

B92 pre 16 sati
Počela je da se gradi jedna od pet pristupnih saobraćajnica za novi stadion u Kruševcu, na lokaciji Stari aerodrom, a reč je o zajedničkim ulaganjima Ministarstva privrede i lokalne samouprave od oko 151 milion dinara. U toku je druga faza gradnje… »

Gašić oženio sina: Opsadno stanje, 50 konobara, skidali umrlice, pevala Brena

Nova pre 17 sati
Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije, juče je u rodnom Kruševcu upriličio svadbu povodom ženidbe sina Milana u poznatom lokalnom restoranu. Na svadbi Milana Gašića pevala su najpoznatija pevačka imena – Lepa Brena… »

Nakon pitanja o smrtnosti u kovid bolnici Kruševac nadležni prestali da objavljuju podatke o broju umrlih

Južne vesti pre 17 sati
Problem veće smrtnosti u kovid bolnici u Kruševcu nadležni su rešili tako što od četvrtka prošle nedelje više ne objavljuju podatke o broju preminulih u toj ustanovi. Dok iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra tvrde da na njihovom sajtu ovog… »

U kovid bolnicama na jugu na lečenju 794 pacijenta, u Srbiji 38 preminulih za dan

Južne vesti pre 16 sati
Još 38 ljudi preminulo je od kovida u poslednja 24 sata u Srbiji, a prema zvaničnim podacima Univerzitetskog kliničkog centra, nije bilo smrtnih ishoda u kovid bolnicama na jugu, gde se trenutno leči 794 pacijenta. Od juče do danas korona je… »

Dani srpske u Kruševcu: Gostuje pozorište „Semberija”

Večernje novosti pre 17 sati
Foto: S. B. Kruševačko pozorište ugostiće teatar iz RS koji izvodi predstavu po tekstu Milivoja Mlađenovića, nastao po motivima Rableovog satiričnog romana „Gargantua i Pantagruel”.… »

ZA vikend još 69 novoobolelih od kovida u Paraćinu: Od 137 antigenskih testova pozitivno je 55 i još 14 PCR nalaza

Večernje novosti pre 17 sati
Foto: Z.Rašić U subotu je obavljeno 96 pregleda, od čega 56 prvih, a 25 nalaza bila su pozitivna od 76 urađenih antigenskih testiranja. U nedelju je obavljeno 59 pregleda, a od 61 antigenskog nalaza 30 je bilo pozitivno. Stigli su i rezultati PCR… »

Kovid odneo još dva života u Vranju: Hospitalizovano šest pacijenata, jedan prebačen u Kruševac

Večernje novosti pre 18 sati
Foto: J.S. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 142 pacijenta. Svi su pozitivni na virus korona i sa upalom pluća, a na kiseoniku je 61 pacijent. Na bolničko lečenje primljeno je šest pacijenata, a jedan je transportovan za Kruševac. U dve… »

Epidemija u Rasinskom okrugu: 104 novoregistrovana slučaja, od početka školeske godine obolelo 295 đaka

Večernje novosti pre 18 sati
Foto: S.Babović Virus je od početka epidemije potvrđen u Rasinskom okrugu kod 25.162 lica,a samo od 1.septembra obolelo je 295 učenika i 56 nastavnika. Najviše zaraženih đaka je u Kruševcu-200, Trsteniku-56 i u Aleksandrovcu-20,dok je u ostalim… »

Vremenska prognoza »

Kruševac »
utorak
Oblačno
Oblačno
13 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 14˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 16˚

Vesti dana »