Kruševac

U Beogradu više od 1.500 novozaraženih

Nova pre 1 dan
U Srbiji je najviše novozaraženih registrovano u Beogradu - 1.559, a slede Niš sa 276, Kragujevac sa 141, Čačak sa 129, Novi Sad sa 125 i Kraljevo sa 123 nova slučaja kovid-19. U Požarevcu su potvrđena 104 nova slučaja koronavirusa, u Pančevu… »

Korona presek po gradovima: Beograd na vrhu liste, evo kakva je situacija u ostalim mestima

Večernje novosti pre 1 dan
AP photo U Požarevcu su potvrđena 104 nova slučaja, u Pančevu 102, a u Smederevu 101 novi slučaj infekcije. Leskovac ima 95 novoobolelih, Vranje 92, Kruševac 86, Sremska Mitrovica 69, Subotica 68, a Sombor 67 novih slučajeva virusa korona. Ostala… »

Za dva dana još 118 kovid-pacijenata: Ponovo skok broja inficiranih na teritoriji Paraćina

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Z. Rašić Na sreću, ovaj skok nije povećao broj hospitalizovnih u crvenoj zoni paraćinske bolnice koji se kreće oko četrdesetak pacijenata sa srednje teškom kliničkom slikom. Najteži slučajevi upućuju se u Kruševac. Na režimu dnevne… »

Presek korone po gradovima: Najviše novozaraženih i dalje u Beogradu, šta je sa ostatkom Srbije?

Srbija danas pre 1 dan
Leskovac ima 95 novoobolelih. U Srbiji je najviše novozaraženih registrovano u Beogradu - 1.559, a slede Niš sa 276, Kragujevac sa 141, Čačak sa 129, Novi Sad sa 125 i Kraljevo sa 123 nova slučaja kovid-19. U Požarevcu su potvrđena 104 nova… »

Trener Miladinović : Šteta! Bili smo bolji, ali ne i konkretniji. Dva minuta su nas delila od pobede

Plus online pre 1 dan
Prva liga – žene Mičetov stadion, Gledalca 50 Kruševac : ŽFK Napredak Junior – ŽFK Jedinstvo 2014 1:1 ( 0:0) Zfk Jedinstvo: Dragana Kirov, Bojana Pejcic , Pancev Lea , Katarina Zlatanov , Sonja Markovic , Tamara Trajkovic , Ana Mladenov , Masa… »

Još jedna nagrada za Turističku

OK radio pre 1 dan
Na 17. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija u Kruševcu, nagradu “Zlatni kofer”, koja se dodeljuje za najoriginalniju turističku publikaciju, osvojila je Turistička organizacija grada Vranja. Kriterijumi za dodelu nagrada bili su… »

Aleksandrovac beleži veći broj novoinficiranih: Ne smiruje se epidemiološka situacija u Rasinskom okrugu

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: S. Babović Zbog kovid-infekcije na lečenju je 199 pacijenata iz Rasinskog okruga:117 na kovid odeljenjima Opšte bolnice Kruševac,odnosno 82 u Kovid bolnici u Parunovcu.Od početka epidemije,najviše jedinstvenih pozitivnih nalaza zabeleženo je… »

Nova.rs u Gračanici na dan izbora: Sve je mirno, Vučić na plakatima

Nova pre 1 dan
Na dan izbora u Gračanici mirno. Kako javljaju reporteri Nova.rs, na ulicama Gračanice bilo je svega desetak ljudi. Grad je oblepljen plakatima Srpske liste i Aleksandra Vučića. Nekoliko prolaznika nije želelo da komentariše situaciju za naš… »

TOV-u nagrada za najoriginalniju turističku publikaciju

Vranje news pre 1 dan
Nagradu "Zlatni kofer", koja se dodeljuje za najoriginalniju turističku publikaciju, osvojila je Javna ustanova Turistička organizacija grada Vranja (TOV) na 17. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija u Kruševcu. Kriterijumi za dodelu nagrada… »

Dva puta su živića odbili na glumi, bio bi novinar da ga nije primio Rade Marković: Ovako glumca pamte njegove kolege u…

Kurir pre 1 dan
Srpski pozorišni i filmski glumac Marko Živić preminuo je 14. oktobra u 49. godini, baš na dan kad je pre jednog veka rođen njegov profesor Rade Marković. Prerano preminuli umetnik rođen je u Kruševcu 1972. godine, studirao je novinarstvo tri… »

Vremenska prognoza »

Kruševac »
ponedeljak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
12 ˚C
utorak
Vedro
Vedro
6˚ / 14˚
sreda
Vedro
Vedro
7˚ / 20˚

Vesti dana »