Izvor: Kurir arhiva vesti 08.03.2019

Kurir TV posle Saveta za nacionalnu bezbednost Brnabićeva: Platforma Prištine protivna je zdravom razumu i završni udarac…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je kao hitnu jutros sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je jutros… »

Miškovići osuđeni zbog utaje poreza: Miroslavu 2 i po godine robije i kazna od 8 miliona, Marku nanogica godinu dana…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Novom prvostepenom presudom vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka i Mila Đuraškovića Specijalni sud u Beogradu proglasio je krivim za utaju poreza. 1 / 7 Foto: Vladimir Šporčić Miroslav Mišković osuđen je na… »

Brnabićeva poručila hejlu: Platforma je još jedan potez Prištine protiv dijaloga

Kurir 08.03.2019
Podsekretar za politička pitanja Stejt departmenta Dejvid Hejl izjavio je danas, u razgovoru sa predsedicom Vlade Anom Brnabić, da će SAD nastaviti da insistiraju na ukidanju taksi koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije, kako bi se otvorio… »

Vučić zapretio svima koji su krali: Pošteni da ne brinu, lopovi da plate i vrate

Kurir 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da nikada nije dobio toliko poziva kao zbog Zakona o poreklu imovine koji će uskoro biti donet i poručio da svi koji su pošteno stekli bogatstvo ne moraju da brinu i da im država neće ugrožavati… »

Osuđen bivši šef trampove kampanje: 4 godine robije za Manaforta, a zatvorska kazna može još da se poveća!

Kurir 08.03.2019
Bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort osuđen je na 47 meseci zatvora zbog poreskih i finansijskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke… »

Selaković: Odgovor Vučića Prištini biće racionalan, odgovoran i čvrst!

Kurir 08.03.2019
Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će odgovor predsednika Aleksandra Vučića na usvajanje platforme prištinskih vlasti biti racionalan, odgovoran i cvrst. On je za RTS rekao da je Vučić na takvo ponašanje… »

Jeziva nesreća u kosovskoj Mitrovici: Radnik pao na betonsku terasu, pa na devojčicu! Ona hitno prevezena u Kragujevac

Kurir 08.03.2019
Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta. Prema saznanjima "Novosti" na licu… »

Reforma zdravstva ih koštala fotelje: Finska vlada podnela ostavku! Tražiće raspuštanje parlamenta!

Kurir 08.03.2019
Vlada finskog premijera Juhe Sipile podnela je danas ostavku pošto nije uspela da progura planirane socijalne i zdravstvene reforme. Mediji su preneli da će Sipila kasnije danas zatražiti od predsednika Saulija Ninista da raspusti parlament. List… »

Prištinska platforma postala i javna: Kadri Veselji dao finalni potpis

Kurir 08.03.2019
Predsednik kosovskog parlamenta, Kadri Veselji, potpisao je prištinsku platformu i ona je, kako prenosi Zeri, postala javni dokument. Platforma ima 11 principa kojih prištinski tim treba da se pridržava u nastavku dijaloga, a Beograd je tumači kao… »

Važno! Ministar Lončar: Lek za pritisak već od danas u apotekama!

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da nema razloga za zabrinutost povodom nestašice leka za pritisak i da će prve količine ovog leka već danas biti u apotekama. "Nema nikakvog razlgoa za zabrinutost, a kamoli za paniku. Lek… »