Izvor: RINA arhiva vesti 08.03.2019

Policajci podelili ruže sugrađankama u znak pažnje

RINA 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski službenici saobraćajne policije… »

RTK traži podršku medijskih udruženja u odlučujućoj borbi za javni interes građana

RINA 08.03.2019
Kragujevac - Građanima Kragujevca i Šumadije potreban je medij koji čuva profesionalne standarde, kulturni rečnik, slobodu mišljenja, objektivno i uravnoteženo informisanje. Uz ovu ocenu na jučerašnjem sastanku podružnice Sindikata novinara… »

Obradović: Tanjug, Novosti i Politika moraju se sačuvati

RINA 08.03.2019
Čačak - Reagujući na ponuđenu Medijsku strategiju, koja će se uskoro naći pred Vladom Srbije a koja predviđa gašenje Tanjuga i izlazak države iz Politike i Večernjih Novosti što će značiti kraj za medije koje su obeležile čitav jedan vek… »

Srpska radikalna stranka: Opozicija u Čačku je smešna i bez sopstvenih ideja

RINA 08.03.2019
Čačak – Trenutna opozicija u Čačku je presmešna. Ako neko misli da Boško Obradović i Velja Ilić mogu doneti promene, grdno se vara. Oni imaju istu ideologiju i princip vođenja politike kao trenutni režim. Ne trude se da reše probleme… »

Prvi licencirani direktor škole u Čačku

RINA 08.03.2019
Čačak - Direktor OŠ “Branislav Petrović” u Slatini, Lazar Čikiriz prvi je rukovodilac na teritoriji grada Čačka koji je pred komisijom Ministarstva prosvete položio ispit za licencu. “Pravilnikom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i… »

Jeremić: Kosovo podeljeno, rata neće biti osim ako to nije interes trojice kriminalaca i ratnih zlo

RINA 08.03.2019
Čačak – Prekinuti pregovori sa Prištinom, su režirana, besprizorna farsa, reako je večeras u Čačku predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić. On je istakao da je kao predstavnik opozicije imao prošle nedelje priliku da razgovara u Americi sa… »

Jeremić: Zahteve uprostiti, zadati rok za ispunjenje, u suprotnom svi na Andrićev venac

RINA 08.03.2019
Čačak – Lider Narodne stranke Vuk Jeremić istakao je danas u Čačku, da građani protestvuju u više desetina gradova širom Srbije i da to traje već tri meseca, kao i da su šetnje rezultat sveobuhvatnog otpora i nezadovoljstva opštim propadanjem… »