Izvor: Dnevnik/Zabava arhiva vesti 26.03.2019

Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog Bonda?

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi „Kurir“ i navodi da je razlog najverovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći poslednji put. List spekuliše da je moguće da je ideja da se… »

Prva šetnja svemirom za žene otkazana zbog problema s odelom

Dnevnik 26.03.2019
VAŠINGTON: Prva šetnja svemirom u kojoj učestvuju samo žene otkazana je zbog problema sa svemirskim odelom, saopštila je američka svemirska agencija NASA. Eni Meklajn i Kristina Koč trebalo je u petak da instaliraju litijum-jonske baterije na… »

Go muškarac pokušao da se ukrca u avion za Krim (Video)

Dnevnik 26.03.2019
Jedan muškarac je snimljen kako pokušava da se ukrca u avion za Krim na moskovskom aerodromu, piše Kliks. Međutim, ne bi ništa bilo čudno da muškarac nije u redu za proveru stajao potpuno go, pre nego što ga je zbunjena policija privela. Najpre se… »

Iznajmite svog Finca i letujte besplatno

Dnevnik 26.03.2019
Finska, u kojoj prema raznim izveštajima žive najsrećniji ljudi na svetu, pokušava tu sreću da podeli sa svetom tako što ljudima nudi besplatno letovanje, piše CDM. Finska turistička zajednica tako od nedavno ima ponudu “Rent a Finn” (Iznajmi… »

Recept dana: Mediteranska proja

Dnevnik 26.03.2019
U prošlosti je pravljena iz nemaštine, a danas spada jedan od priznatih specijaliteta…. Sastojci: - šolja mekog brašna tip 500, - 1/2 šolje grubog kukuruznog brašna, - 2 kašike heljdinog brašna, - 2 kašike raženog brašna, - 2 kašike… »