Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 26.03.2019

Lazović: Imali smo sreće, ali smo je i zaslužili

Večernje novosti 26.03.2019
Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat i da nismo izgubili protiv jedne dobre reprezentacije. Možemo da budemo zadovoljni – rekao je reprezentativac Srbije. Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru… »

"Pala" presuda Miri Marković

Večernje novosti 26.03.2019
Apelacioni sud u Beogradu naložio novo suđenje bivšoj predsednici JUL i ukinuo prvostepenu presudu na godinu dana zatvora. Neosnovano nije primenjen institut zastarelosti. BEOGRADSKI apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda kojom je… »

Britanski parlament preuzeo kontrolu nad Bregzitom

Večernje novosti 26.03.2019
Britanski poslanici glasali su da preuzmu od vlade kontrolu nad dnevnim redom u parlamentu kako bi od srede mogli da održe niz glasanja o alternativnim opcijama za Bregzit. Britanski poslanici glasali su da preuzmu od vlade kontrolu nad dnevnim redom u… »

Nema primirja: U toku noći novi sukobi sa Hamasom

Večernje novosti 26.03.2019
Palestinski ekstremisti iz pojasa Gaze u toku noći ponovo su ispalili rakete na ciljeve na jugu Izraela, a Izrael je odgovorio vazdušnim napadima na teritoriju pod kontrolom Hamasa. Palestinski ekstremisti iz pojasa Gaze u toku noći ponovo su ispalili… »

UEFA ekspresno reagovala: Pokrenut postupak protiv Crne Gore

Večernje novosti 26.03.2019
Navijači su tokom utakmice na rasnoj osnovi vređali tamnopute reprezentativce Engleske Denija Rouza, Rahima Sterlinga i Kaluma Hadsona Odoja. Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Crne Gore, posle optužbi da su… »

Kraj pomeranja kazaljki

Večernje novosti 26.03.2019
EP odlučio da se vreme poslednji put koriguje 2021. godine. Svaka članica EU slobodna da sama odabere svoj model. EVROPSKI parlament u utorak je definitivno prelomio - u martu 2021. godine biće poslednji put uvedeno letnje računanje vremena. Članice… »

Konor Mekgregor završio karijeru

Večernje novosti 26.03.2019
Odlučio sam da se povučem iz sporta poznatog kao mešovite borilačke veštine - poručio je Konor. Jedna od najvećih zvezda UFC Irac Konor Mekgregor saopštio je danas da je završio karijeru u takmičenjima u mešovitim borilačkim veštinama (MMA)… »

Albanski mediji: Priština primorana da pokrene istragu o brutalnom hapšenju Đurića

Večernje novosti 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu. Godinu dana od akcije kosovske policije na… »

Od Pentagona milijarda za Trampov zid

Večernje novosti 26.03.2019
Predsednik SAD pronašao alternativni put do novca za barijeru na južnoj međi. AMERIČKO ministarstvo odbrane odobrilo je prenos jedne milijarde dolara vojnim inženjerima za izgradnju nove barijere duž granice SAD prema Meksiku. Predsednik SAD Donald… »

Tramp: Američki mediji neprijatelji naroda

Večernje novosti 26.03.2019
Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. "Mejnstrim mediji su na udaru i rugaju im se širom sveta jer su… »