Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 28.03.2019

Završeno suđenje veka, Knežević poljuljao Milovu tiraniju! Od njegovih reči trese se Crna Gora!

Alo 28.03.2019
Suđenje veka za aferu "državni udar" završeno je danas u Višem sudu u Podgorici, a presuda je zakazana za 9. maj, simbolično na Dan pobede nad fašizmom. Nakon dve i po godine, suđenje je okončano završnom rečju jednog od optuženih, Milana… »

Masovni protesti na ulicama, sedmi put pokušavaju da ruše vlast, probali da uđu u parlament! (foto, video)

Alo 28.03.2019
Albanski parlament danas će održati plenarnu sednicu, a istovremeno će ispred zakonodavnog doma Albanije ujedinjena opozicija nastaviti proteste. Prema najavama, sednica albanskog parlamenta počinje u 10 časova, a protest pola sata ranije. Od 16… »

Telo žene pronađeno u reci! Uključuje se policija!

Alo 28.03.2019
Leš pronađen oko podneva. Spasioci GSS Novi grad Sarajevo pronašli su u 12.05 časova telo nestale Šemse Katana u reci Željeznici. Na lice mesta očekuje se dolazak policije. Velika potraga pokrenuta je jutros kada je prijavljeno da je žena nestala… »

Razbio joj čašu o lice, a kada se na njenim vratima pojavio Dejanov otac, Mara je odlučila da sve obelodani (foto)

Alo 28.03.2019
Mlada lepotica rešena da ne prećuti. Još jedan slučaj partnerskog nasilja u nizu potresao je region kada je devojka javno na Fejsbuku napisala kako je od sada već bivšeg momka dobila udarac čašom u lice, nakon čega joj je njegov otac javno rekao… »

Hrvatska predsednica totalno neprepoznatljiva! Pantalone samo što joj ne spadnu (foto)

Alo 28.03.2019
Baš, baš se promenila! Ma, kao da nije ista žena u pitanju. Ako to pomislite dok . Predsednica Hrvatske boravila je nedavno u Mađarskoj gde je promovisala fit liniju ("još više fit" nego ranije"). Pantalone sada spadaju sa nje, pogledajte! Rešila… »

Dozvola se gubi dok kažeš keks! Vožnja u suprotnom smeru, pod uticajem alkohola, prekoračenje brzine..

Alo 28.03.2019
Nadaju se primeni od leta. Drastično veće kazne za prekršaje, privremeno oduzimanje vozila za osam najtežih prekršaja, dvogodišnje pauziranje i ponovno polaganje vozačkog ispita pogodiće najviše one koji divljaju na putu. Predlog izmena Zakona o… »

Cimer mu je Željko, bivši šef službe za organizovani kriminal, a obojicu čuvaju da ih zatvorenici ne rastrgnu!

Alo 28.03.2019
Pravosudni policajac Šimun G. radio je u Remetincu. Uzeo je neplaćeno i navodno utajio PDV pa su ga pritvorili u "njegov" zatvor. Deli ćeliju s bivšim šefom Službe organizovanog kriminala PU zagrebačke. Bivši šef Službe organizovanog kriminala… »