Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 28.03.2019

Sudije bežale od građana merdevinama preko ograde, uhvatile ih kamere u urnebesnoj akciji! (foto)

Alo 28.03.2019
Sudije Vrhovnog kasacionog suda bežale su pomoću merdevina preko ograde od dužnika u švajcarskim francima, koji su od ponedeljka blokirali svaki izlaz iz suda u Nemanjinoj ulici, svedoči fotografija koju su našoj redakciji dostavili iz udruženja… »

Mara je branila Kosovo od NATO bombi, Albanci su je ranili je u ruku i kuk, ali jedna rana ne zarasta

Alo 28.03.2019
"Za Srbiju sam uvek tu, opet bih išla u rat" Čim su pale prve bombe koje je NATO sručio na Srbiju, Mara Milićević (46) znala je da je došlo vreme da opet brani srpski narod! Ova izuzetno hrabra žena se sa ratom prvi put susrela u Hrvatskoj kada je… »

Zoltan je raketom oborio američkog pilota, i otvorio mu oču, postao je drugi čovek!

Alo 28.03.2019
Tog proleća 1999. godine dva ljuta neprijatelja nišanila su jedni druge - pukovnik Vojske Jugoslavije Zoltan Dani i američki pilot Dejl Zelko. Zelko je bio u vazduhu, upravljao ponosom američke avijacije - "nevidljivim" F117A kojim je bacao bombe po… »

Doktor Đurić na Fejsbuku pogodio u centar: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu, već samo onu koju želite da zadržite!

Alo 28.03.2019
To što se autizam javlja u periodu kada se dobijaju vakcine je samo nesrećna slučajnost. To ne dokazuje da su vakcine direktan uzrok autizma. I prvi šub šizofrenije se javlja obično početkom fakulteta. Pa šta bi trebalo uraditi? Doktor Vladimir… »

Karadžić povukao potez koji može da ga spase doživotne robije!

Alo 28.03.2019
Većina je napravila grešku kada je uvela doživotnu kaznu koja prevazilazi trajanje kazne koje je dozvoljeno statutom MMKS i koja predstavlja kršenje ljudskih prava Radovana Karadžića - ističe se u žalbi Karadžićeve odbrane. Prvi predsednik… »

Tito je zaista potpisao đavolji ugovor sa Stepincem?! Najveća tajna Vatikana skrivena u papinom sefu!

Alo 28.03.2019
Vatikan je konačno rešio da objavi sadržaj tajnih dosijea i to onaj koji se odnosi na period Drugog svetskog rata kada je vrhovni poglavar bio Pije XII. Prema nezvaničnim saznanjima, među dokumentima koji će postati dostupni javnosti biće i oni… »

Jedna članica NATO stala je uz Srbiju dok su nas gađali bombama i uranijumom 1999. godine! Zauvek nas je zadužila

Alo 28.03.2019
Veliko hvala! Prošlo je 20 godina od početka bombardovanja SRJ-a koje je trajalo punih 78 dana. Ipak istinski heroj za Srbe i Srbiju, mora da bude Mađarska! Mnogi će se sada pitati zašto Mađarska? I ona je bila članica NATO u vreme kada su… »

Evo kako je oterao NATO pilota: Vladika Filaret za "Alo!" otkrio šta se desilo sa manastirom 1999. godine!

Alo 28.03.2019
Beli anđeo spasao svetinju i monahe od NATO „milosrdnog anđela“! Aprila 1999, jedan NATO avion našao se na nebu iznad manastira Mileševa (u blizini Prijepolja), starog osam vekova. Pilotirala je Italijanka Valerija, koja je imala zadatak da baci… »

Devojka se javila na oglas za posao sobarice u Crnoj Gori, a tamo je doživela najveći šok u životu! (foto)

Alo 28.03.2019
Potraga za poslom može biti veoma mukotrna i naporna, što zbog iscrpnih intervjua sa poslodavcima, što zbog traženih kvalifikacija, ali i samog ponašanja poslodavaca koji ponekada mogu da postanu jako neprijatni i od vas traže neke usloge koje baš… »

Pred nama je vreo vikend, ali zima se izgleda još ne predaje!

Alo 28.03.2019
I početkom sledeće nedelje, imaćemo toplo vreme, ali stiže oblačnost i mogućnost za kišu. Visoke temperature za ovo doba godine, a onda nagli pad, pa ponovni skok obeležili su nekoliko nedelja za nama, a tako će se nastaviti i početkom aprila… »