Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 28.03.2019

Dok je Vučić razgovarao sa svojim narodom i tražio rešenje za njihov problem, Boško Obradović je radio nešto…

Alo 28.03.2019
Dok neki vredno rade i vode računa o građanima, neki zabušavaju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je danas prepodne, nenajavljeno, među građane zadužene u švajcarcima ispred Kasacionog suda, gde već nekoliko dana protestuju tražeći… »

Živković i Rističević se žestoko častili uvredama u holu Skupštine misleći da su kamere isključene! (video)

Alo 28.03.2019
Teške reči. Da poslanici vladajuće većine i opozicije Marjan Rističević i Zoran Živković nisu "u ljubavi" nije nepoznanica, kao što nije ništa čudno da razmenjuju teške reči i u skupštinskoj sali, ali i na društvenoj mreži Tviter koju… »

Protiv sam izlaska iz parlamenta, poslanik ima obavezu prema građanima!

Alo 28.03.2019
Suprotstavio se tajkunu. Funkcioner Demokratske stranke i izjavio je danas tokom debate "Kako do političkog rešenja?" u organizaciji Fondacije Centar za demokratiju, da je protiv bojkota rada Skupštine Srbije od strane poslanika bliskih Savezu za… »

Đilas sa svojim huliganima upada na RTS, ali to nije jedini performans sa testerama! Pogledajte šta je radio dok je bio na…

Alo 28.03.2019
Zar želite da vam ovakvi vode državu? Huligani i plaćenici Saveza za Srbiju divljali su, policijske stanice "29. novembar", sve sa namerom da izazovu nerede, haos, krvoproliće, posle čega bi svgnuli predsednika Aleksandra Vučića, dočepali se… »

Srbija poštuje najviše demokratske principe

Alo 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom sa kojim je razgovarao o evropskim integracijama Srbije, situaciji u regionu i problemima u dijalogu sa Prištinom… »

Stefanović prozreo Đilasove planove: Da li je ovo pravi razlog upada u zgradu RTS-a?

Alo 28.03.2019
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da primećuje da raste nervoza kod lidera Saveza za Srbiju koji su danas, kako kaže, pobegli od članova Vlade Srbije. “Vidim da sve više… »

Anu Brnabić sačekali Boško i ekipa, ali im je pokazala da se ne plaši i zapušila usta za sva vremena!

Alo 28.03.2019
Opozicionari su je sačekali ispred parlamenta. Premijerka Ana Brnabić i ministri u Vladi Srbije, nakon nekoliko meseci pauze, odgovarali su na pitanja poslanika. Deo opozicije koji bojkotuje plenarne sednice članovima vlade priredio je performans na… »

Šiptari se raduju zbog Đilasove izjave da je moguće krvoproliće na izborima u Srbiji!

Alo 28.03.2019
Šiptarski mediji hvališu Đilasa i pomno prate njegova izlaganja američkim medijima. Trenutna atmosfera u Srbiji je takva da bi eventualni a, rekao je u intervjuu za Glas Amerike jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas koji je u dvodnevnoj… »

Sergej Trifunović od novca sakupljanog za lečenje bolesne dece radi nešto nehumano?!

Alo 28.03.2019
Postoje ozbiljne indicije. Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost javno pita Sergeja Trifunovića da li od novca sakupljenog za lečenje bolesne dece finansira Pokret slobodnih građana gde je predsednik, o čemu… »

Predsednik nenajavljeno došao među građane: Stoji na ulici i deli njihovu muku

Alo 28.03.2019
Zajednički traže rešenje za problem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je danas prepodne, nenajavljeno, među građane zadužene u švajcarcima ispred Kasacionog suda, gde već nekoliko dana protestuju tražeći rešenje za svoj problem… »