Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu dobio prvi Kol centar uz podršku NIS-a

Blic 28.03.2019
U prostorijama Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu danas je svečano otvoren prvi Kol centar namenjen informisanju građana u domenu socijalne i porodične pravne zaštite. Realizaciju i tehničku podršku ovog projekta, vrednog preko 2,5 miliona… »

Jutarnji špic: Kolaps na Banovom brdu, gužve na mostovima

Blic 28.03.2019
Na Banovom brdu u Požeškoj i Lješkoj ulici, na petlji Hipodrom i na mostovima najveće su gužve u današnjem jutarnjem špicu. Havarija koja se dogodila noćas kada je pukla vodovodna cev potpuno je paralisala Banovo brdo i Čukarčku padinu, te… »

“Kao da se izlilo Savsko jezero...” Neverovatne slike noćašnje poplave kod Ade Ciganlije, automobili plutali kao čamci…

Blic 28.03.2019
Banovo brdo i okolina su već deset sati u vanrednom stanju zbog puknute cevi pored budućeg tržnog centra "Ada Mol". Autobusi sa desetak linija javnog gradskog prevoza voze zaobilaznim trasama, na petlji "Hipodrom" su kilometarske kolone, a u Radničkoj… »

Kamion se zakucao u auto: Nesreća u Obrenovcu, "audi" umalo nije potpuno zgnječen

Blic 28.03.2019
U saobraćajnom udesu putničkog vozila marke "audi" i kamiona koji se dogodio danas prepodne na Valjevskom putu u obrenovačkom naselju Zvečka, na svu sreću nije bilo povređenih, ali je pričinjena značajna materijalna šteta. Kako prenosi RTV "Mag"… »

Mirna noć u gradu, jedan udes noćas, bez teže povređenih

Blic 28.03.2019
U Beogradu se noćas dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo teže povređenih, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Tokom noći Hitna pomoć je imala 103 intervencije, od kojih 13 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika noćas su… »

Vaspitačicama u vrtićima isplaćeno po 20.000 dinara solidarne pomoći

Blic 28.03.2019
Zaposlenima u 17 beogradskih predškolskih ustanova danas je isplaćena solidarna pomoć Grada Beograda u iznosu od po 20.000 dinara, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Za više od 9.000 zaposlenih, Grad Beograd… »

"Čudno se ponašao": Željko poslednji put viđen pre nedelju dana dana u Železniku, a od tad mu se gubi svaki trag

Blic 28.03.2019
Porodica i prijatelji tragaju za Željkom Salijem, mladićem iz Beograda koji je poslednji put viđen 21. marta na Umci i od tada mu se gubi svaki trag. Apel za pomoć njegovi prijatelji podelili su na društvenoj mreži Fejsbuk, uz opis da je tog dana… »

Beogradski osnovci se otrovali u kantini? Inspekcija u toku, u školi tvrde da se radi o stomačnom virusu

Blic 28.03.2019
Najmanje dvadesetoro dece požalilo se na stomačne bolove, praćene povraćanjem i dijarejom, koje su dobili sinoć po povratku iz produženog boravka OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda. Dok roditelji sumnjaju da je reč o trovanju ručkom, iz… »

Putnica ispala iz autobusa: Policija na stanici kod Doma omladine proverava da li ju je neko gurnuo

Blic 28.03.2019
Jedna žena srednjih godina povređena je danas posle podne kada je ispala iz autobusa na stanici u Dečanskoj ulici, saznaje "Blic". - Ženska osoba povređena je danas kada je ispala iz autobusa kod Doma omladine. Ona je sa lakšim povredama prevezena u… »

Vrhunska bahatost: Zbog njegovog "rešenja" da izbegne semafor drugi vozači ostali u čudu (video)

Blic 28.03.2019
Bahati vozači svakodnevno ugrožavaju i svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju. Ali "rešenje" ovog vozača ostavilo je u čudu svakoga ko se u tom trenutku našao na istoj saobraćajnici. Naime, ovaj vozač je, da bi zaobišao kolonu i… »