Izvor: Pravda arhiva vesti 28.03.2019

Kraj procesa ''državni udar'': Milan Knežević razmontirao montirani proces u završnici (video)

Pravda 28.03.2019
Montirani sudski proces za aferu „državni udar“ završen je danas u Višem sudu u Podgorici, a presuda je zakazana za 9. maj, simbolično na Dan pobede nad fašizmom. Nakon dve i po godine, suđenje je okončano završnom rečju jednog od optuženih… »

Tramp: Rusima bi više odgovaralo da je izabrana Hilari

Pravda 28.03.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi bilo mnogo razumnije da Rusija promoviše Hilari Klinton kao kandidata za predsednika, navodeći uz malo dokaza da bi ona otežala američko bušenje nafte i gasa, čime bi povećala poziciju Rusije na… »

Đilas: Izbori u ovoj atmosferi verovatno bi doveli do incidenata i žrtava

Pravda 28.03.2019
Trenutna atmosfera u Srbiji je takva da bi eventualni izbori mogli da dovedu do incidenata i nasilja i to sam preneo američkim sagovornicima, rekao je u intervjuu za Glas Amerike jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas. Đilas, koji je u… »

Rusi ekspresno zapušili usta trampu: Drsko mešanje Amera u poslove Rusije i Venecuele neće proći!

Pravda 28.03.2019
Najbolji način da SAD pokaže Rusiji kako da "ode" odnekud jeste da to demonstrira ličnim primerom, smatra predsedavajući Odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije Konstantin Kosačov. Komentarišući izjavu američkog predsednika Donalda… »

Sirijac rasturio Ameriku u savetu bezbednosti! Dajte Izraelu Južnu Karolinu! (video)

Pravda 28.03.2019
Ambasador Sirije u UN Bašar al Džafari je predložio da SAD daju Izraelu dve svoje države ako Vašington već hoće da pokaže svoju podršku jevrejskoj državi. '’SAD imaju dovoljno zemalja koje se prostiru na velikim rastojanjima, dajte ih Izraelu… »

Vojska Srbije može da sruši i F-22 i F-35! Bitno je otkriti ih na vreme, a onda im nema spasa! Srbi su F-117 penzionisali…

Pravda 28.03.2019
Vojska Srbije bi i danas, ako bi morala, mogla srušiti i najmodernije letelice, kaže penzionisani pukovnik Zoltan Dani. Nema aviona koji se, kaže on, ne može srušiti, ako se na vreme otkrije. Dani je rekao da nema aviona koji se ne može srušiti… »

Radovan se ne predaje tako lako! Karadžić najavio podnošenje žalbe na dužinu kazne

Pravda 28.03.2019
Radovan Karadžić, koji je osuđen na doživotnu robiju za genocid i druge zločine u BiH, najavio je podnošenje žalbe na dužinu kazne. Kako je u podnesku naveo Karadžić, prema njegovom stavu, Mehanizam je pogrešio kada mu je odredio doživotnu… »

Šiptarska koljačica u bekstvu! Ponosna na zločine nad Srbima, evo gde se skriva

Pravda 28.03.2019
Rajmonda Reci, prva žena bivša pripadnica tzv. OVK, nije se odazvala pozivu Specijalnog suda u Hagu na saslušanje o ratnim zločinima, koje je ta teroristička organizacija počinila nad Srbima i drugim nealbncima tokom poslednjih sukoba na KiM, iako… »

Dolijao si sinko! Venecuela žestoko kaznila pučistu Huana Gvaida!

Pravda 28.03.2019
Lider opozicije Huan Gvaido dobio je maksimalnu kaznu koja je zakonom dozvoljena u ovoj latinoameričkoj zemlji, prenosi Rojters, pozivajući se na državnog kontrolora Elvisa Amorosoa. Državni kontrolor Elvis Amoroso izjavio je da će Gvaidu biti… »

Ovo je katastrofa! Amerikanci prodaju Saudijskoj Arabiji nuklearnu tehnologiju! Rešili da Bliski istok pretvore u pakao!

Pravda 28.03.2019
Američka administracija navodno je odobrila kompanijama da prodaju nuklearnu tehnologiju Saudijskoj Arabiji. Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Rik Peri odobrio je šest tajnih dokumenata kompanijama da prodaju nuklearnu tehnologiju i… »