Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 28.03.2019

Tutin: Za socijalne usluge devet miliona dinara

Radio sto plus 28.03.2019
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedilo je četiri miliona dinara za rad geronto domaćica u Tutinu u ovoj godini, dok će u te svrhe iz budžeta lokalne samouprave biti izdvojeno još tri miliona dinara. Sa dodatna… »

Pretnje agenciji Beta da će biti spaljena

Radio sto plus 28.03.2019
Agencija Beta i njen glavni i dogovorni urednik Dragan Janjić ponovo su izloženi pretnjama da će biti fizički napadnuti. "Ako u subotu bude nereda, čini mi se da će Beta biti spaljena. Ništa strašno kao u RTS, demokratski izraženo… »

Sjenica: Sportom ka integraciji migranata

Radio sto plus 28.03.2019
Pored zadovoljenja osnovnih potreba migranata, sport može biti važan faktor njihovog integrisanja u društvo, ocenjeno je danas u Sjenici, na forumu „Sport kao jezik svih kultura i nacija“ održanom u okviru Podrške Evropske Unije upravljanja… »

Konkurs za prijem novih vatrogasaca, ali samo dva

Radio sto plus 28.03.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis dva polaznika za osnovnu obuku vatrogasno-spasilačkih jedinica koji će biti angažovani u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu u Novom Pazaru i jednog u Tutinu, saznaje radio Sto plus. Pravo… »

Bira se Antikorupcijski forum

Radio sto plus 28.03.2019
Posebna komisija raspisala je konkurs za izbor pet članova Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF) koji će nadgledati primenu Lokalnog antikorupcijskog plana, objavljeno je na sajtu Gradske uprave. Pravo prijave na konkurs imaju žitelji Novog Pazara… »

Erdogan: Došlo vreme da se Aja Sofija preimenuje u džamiju

Radio sto plus 28.03.2019
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je da postoji mogućnost da bivšu crkvu Svete Sofije u Istanbulu, koja je trenutno muzej, preimenuje u džamiju. On je u emisiji televizije A Haber sinoć rekao da je "došlo vreme" da bivša bazilika… »

Kvadrat novogradnje prosečno u Novom Pazaru 840 evra

Radio sto plus 28.03.2019
Prosečna cena kvadrata novogradnje u Novom Pazaru u drugom polugodištu 2018. godine niža je za više od pet hiljada dinara ili više od oko 40 evra u odnosu na prosek u prvih šest meseci, saznaje radio Sto plus. Prema podacima Republičkog zavoda za… »

Suzana Vasiljević: Postoje novinari koji su toliko ostrašćeni da izgledaju kao politički protivnici

Radio sto plus 28.03.2019
Savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević izjavila je da u Srbiji postoje novinari koji toliko ostrašćeno govore protiv predstavnika vlasti da izgledaju kao politički protivnici, a ne kao novinari koji bi trebalo da se bave kritikom i… »

Solšer zvanično trener Mančester junajteda

Radio sto plus 28.03.2019
Fudbalski klub Mančester junajted imenovao je danas Ole Gunara Solšera kao trajno rešenje na mestu trenera. "Ovo je posao koji sam uvek sanjao i uzbudjen sam što sam dobio šansu da duže vreme vodim ekipu", preneli su britanski mediji reči Solšera… »