Izvor: Srbija danas arhiva vesti 28.03.2019

(FOTO) Napadnut Rodoljub Šabić?!

Srbija danas 28.03.2019
Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić zadobio je povrede lice nakon što je napadnut u Beogradu, sudeći bar po fotografiji koju je postavio na društvenim mrežama. - Šta su napravili od mog grada? - napisao je Šabić na… »

Havarija na banovom brdu: Pukla vodovodna cev i napravila haos, autobusi idu zaobilaznim putem (foto)

Srbija danas 28.03.2019
Vodovodna cev pukla je noćas oko 2 sata u Paštrovićevoj ulici na Čukarici i izazvala potupunu havariju, budući da se voda i dalje sliva čak do Ade Cigalije i Mosta na Adi zbog čega je saobraćaj u ovom delu grada preusmeren. Sve autobuske linije… »

Umalo porodična tragedija U Bujanovcu: Svekar nasrnuo na snaju drvenom motkom!

Srbija danas 28.03.2019
Po nalogu zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su N. D. (67), iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da… »

Ford u znaku najnovijeg "focusa" i posebnih ponuda za vozila tokom Sajma automobila u Beogradu

Srbija danas 28.03.2019
Upečatljivo učešće Forda na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila sa 12 eksponata putničkih, pet lakih komercijalnih vozila i tri automobila premijum brenda Infiniti, uz specijalne uslove. U hali 1 Beogradskog sajma, Ford ove godine premijerno… »

Napeto U Tirani: Opozicija na vratima parlamenta, lete dimne bombe i vodeni topovi! Juriš kamenjem na policiju! (uživo video)

Srbija danas 28.03.2019
Poslednji protest albanske ujedinjene opozicije održan je 21. marta ispred zgrade albanskog parlamenta, pa je kasnije nastavljen ispred direktorata policije u Tirani. Albanski parlament danas održava plenarnu sednicu, a istovremeno ispred zakonodavnog… »

"Živela Crna Gora, Srbija i Rusija" Završeno suđenje veka, jedan čovek poljuljao milovu tiraniju (video)

Srbija danas 28.03.2019
Suđenje veka za aferu "državni udar" završeno je danas u Višem sudu u Podgorici, a presuda je zakazana za 9. maj, simbolično na Dan pobede nad fašizmom. Nakon dve i po godine, suđenje je okončano završnom rečju jednog od optuženih, Milana… »

Nikako ne kucajte ovo, obrisaće vam profil: Zvanično upozorenje sa popularne društvene mreže

Srbija danas 28.03.2019
Opasnost! Internet je odavno postao plodno tle za različite šale i mimove, te su iz sada već prastare šale u okviru koje su korisnici motivisani da pritisnu CTRL + ALT + DEL, te restartuju računar – što je bilo relativno bezazleno, ali je… »

Britanska premijerka udara po đetićima! Tereza Mej traži hitnu kaznu za Crnogorce: To je odvratno i neprihvatljivo!

Srbija danas 28.03.2019
Britanska premijerka Tereza Mej zatražila je od međunarodnih fudbalskih organizacija da preuzmu snažne kaznene mere protiv Crne Gore zbog rasističkih povika upućenih igračima engleske reprezentacije u Podgorici tokom kvalifikacione utakmice za… »

Nema predaje! Novi korak ratnog predsednika - Karadžić ulaže žalbu na sramnu presudu

Srbija danas 28.03.2019
Radovan Karadžić, koga je nedavno Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu osudilo na doživotnu robiju za genocid i druge zločine u BiH, najavio je podnošenje žalbe na dužinu kazne. Kako je u podnesku naveo Karadžić, prema njegovom… »

Boško Obradović i SzS nastavljaju svoju propagandnu kampanju! Ispred Skupštine Srbije hteli da izazovu nove incidente (foto)

Srbija danas 28.03.2019
Predsednik Dveri Boško Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika “dočekali” su danas ispred Doma narodne skupštine premijerku i ministre Vlade Srbije, koji su došli da odgovaraju na pitanja poslanika. Ispred parlamenta su bili i Miroslav… »