Izvor: Svet plus arhiva vesti 28.03.2019

Gordana Šaulić nije mogla da zadrži suze kada se on pojavio! (VIDEO)

Svet plus 28.03.2019
U Aleji zaslužnih građana danas je održana pomen kralju narodne muzike Šabanu Šauliću. Prošlo je četrdeset dana od njegove smrti, a porodica, prijatelji i rodbina okupili su se danas kako bi mu odali počast. Gordana Šaulić nije mogla da zadrži… »

Jelena Rozga flertovala uživo u jutarnjem sa Srđanom! Bilo je neprijatno gledati!

Svet plus 28.03.2019
Voditeljka Jovana Joksimović je pokušavala da sakrije koliko joj je neprijatno zbog njihovog flerta, ali gledaoci su primetili da je sve poprimilo razmere nepristojnosti. Jelena Rozga flertovala uživo u jutarnjem sa Srđanom! Bilo je neprijatno… »

Zvezda filma Balkanska međa, na premijeri u haljini od hiljadu dolara!

Svet plus 28.03.2019
Zvezda filma "Balkanska međa", na premijeri u haljini od hiljadu dolara! Moraš biti lep kad se skupo nosiš. Milena Radulović pronosala haljinu od 1.000 dolara, što je za nju prava sitnica kada čujete ko joj je otac. Kada se pojavila na premijeri… »

Aca Lukas se sa Cecom Ražnatović posvađao zbog Sonje!

Svet plus 28.03.2019
Poslednjih nedelja se spekuliše o prekidu prijateljstva Lukasa i Cece Ražnatović, jer se kolege više ne prate na Instagramu. A kako izvor blizak pevaču otkriva, Aca Lukas se sa Cecom Ražnatović posvađao zbog Sonje! Izvor za Informer je ispričao… »

Milijana i Milojko u Parove ušli jer im treba novac za vantelesnu oplodnju!

Svet plus 28.03.2019
Trenutno najkontroverzniji par u Srbiji po svaku cenu želi da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, pa su odlučili da se podvrgnu veštačkoj oplodnji. Milijana i Milojko u Parove ušli jer im treba novac za vantelesnu oplodnju! Ovu informaciju je… »

Žena Ognjena Vranješa ne želi da je više povezuju sa njim! On za nju ne postoji!

Svet plus 28.03.2019
Posle porno skandala, problema u klubu i hapšenja, potvrđen i razvod! Žena Ognjena Vranješa ne želi da je više povezuju sa njim! On za nju ne postoji! Neprilikama Ognjena Vranješa, bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, nema kraja! Nakon… »

Farbanje Vaskršnjih jaja na dvadeset načina!

Svet plus 28.03.2019
Saveti za originalno šaranje i ukrašavanje jaja, koji će dobro doći početnicima, a iskusnim domaćicama dati nove ideje. Farbanje Vaskršnjih jaja na dvadeset načina i kako da napravite prirodne boje. Pored tradicionalnih recepta za farbanje u… »

Serija Pet četvrta epizoda: Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga!

Svet plus 28.03.2019
Serija "Pet" četvrta epizoda biće emitovana 30. marta u 20. časova na RTS-u. Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga Radeta! To će začuditi njene dugogodišnje prijateljice. U predhodnoj epizodi: Policija privede Natalijinog ujaka, Bogdana, na… »

Dnevni horoskop za 28. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Svet plus 28.03.2019
Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Ovan 21.3.- 20.4. Bićete hrabriji i preduzimljiviji po pitanju svih… »