Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Pukla vodovodna cev na Čukarici, saobraćaj preusmeren na hipodrom

Večernje novosti 28.03.2019
Vodovodna cev pukla je u toku noći u Paštrovićevoj ulici u beogradskoj opštini Čukarica zbog čega građani na Čukaričkoj padini i donjem delu Banovog brda nemaju vode, a saobraćaj preusmeren. Vodovodna cev pukla je u toku noći u Paštrovićevoj… »

Nesreća kod mosta na Adi: Automobil uleteo u mulj i udario u banderu

Večernje novosti 28.03.2019
Usled pucanja vodovodne cevi na Banovom brdu, voda je nanela veliku količinu mulja na kolovoz, a zbog klizave ulice, jedan vozač izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Usled pucanja vodovodne cevi na Banovom brdu, voda je nanela veliku… »

Urbanista marko stojčić: Nema rušenja bedema zbog gondole

Večernje novosti 28.03.2019
Projekat gondole ni na koji način ne ugrožava ambijentalnu celinu Beogradske tvrđave, a priče koje se ovih dana potežu u javnosti o rušenju Kalemegdana su neistinite. PROJEKAT gondole ni na koji način ne ugrožava ambijentalnu celinu Beogradske… »

Strukovna udruženja traže: Zaustavite radove na Kalemegdanu

Večernje novosti 28.03.2019
Njihov stav je da milenijumska kulturna baština simbola prestonice treba da bude sačuvana. Peticiju protiv gondole na Beogradskoj tvrđavi za dve nedelje potpisalo skoro 14.000 ljudi. PROTIVIMO se izgradnji gondole, ne zbog toga što ne želimo da… »

Uvodi se linija 22a

Večernje novosti 28.03.2019
Od ponedeljka, 1. aprila, saobraćaj u centru grada biće značajno otežan. Autobus će prevoziti putnike od Trga Slavija do Palate "Albanija" POČETAK druge faze radova na rekonstrukciji Trga republike počeće 1. aprila, od kada će i saobraćaj u tom… »

Preuređenje dela kompleksa Novog groblja: Gradiće i podzemnu garažu

Večernje novosti 28.03.2019
Grad je dao na javni uvid plan detaljne regulacije (PDR) kojim je planirana izgradnja podzemne garaže, muzej na otvorenom sa informacionim centrom. KOMPLEKS Novog groblja očekuju preuređenje i dodatni sadržaji. Grad je dao na javni uvid plan detaljne… »

Asfaltiraju celu Vojvode Vlahovića

Večernje novosti 28.03.2019
Posle pisanja "Novosti" ulica koja spaja Zvezdaru i Voždovac biće sređena. POSLE pisanja "Novosti" o neasfaltiranih 100 metara ulice u naselju Vojvode Vlahovića, stanovnici ovog dela prestonice konačno su u sredu dočekali početak radova! Posao će… »