Izvor: SEEbiz arhiva vesti 31.03.2019

Elektronski umesto papirnog računa u Telenoru

SEEbiz 31.03.2019
BEOGRAD - Papirni račun nije više potreban korisnicima Telenora, jer svoja plaćanja mogu izvršiti putem Moj Telenor aplikacije, jednim klikom, bez provizije, platnom karticom čije podatke mogu sačuvati za buduća plaćanja. Papirni račun menja i… »

Đikić: Ako se presađivanje napravi što prije, Miline šanse su jako velike

SEEbiz 31.03.2019
ZAGREB - Ivan Đikić, ugledni hrvatski znanstvenik koji radi na pronalaženju lijeka za rak, optimističan je oko budućnosti male Mile Rončević. Milina obitelj je u telefonskom kontaktu s njim. "Liječnici u bolnici u Rijeci napravili su sve što je u… »

Austrijske vlasti razmatraju zabranu skupa na Bleiburgu

SEEbiz 31.03.2019
BEČ - Nakon što je Katolička crkva u Koruškoj uskratila dopuštenje Hrvatskoj biskupskoj komisiji da misu na Loibaškom polju kraj Bleiburga vodi biskup, promijenile su se i pravne okolnosti održavanja komemoracije u Austriji, objavio je u nedjelju… »

Croatia Airlines ove godine očekuje rast broja putnika od 5%

SEEbiz 31.03.2019
ZAGREB - U nedjelju počinje ljetni red letenja tijekom kojega će zrakoplovi Croatia Airlinesa u turističkoj sezoni u redovitom prometu izravno letjeti u 38 europskih odredišta u 24 države, pri čemu će Zagreb biti izravno povezan s 24 europska… »

Renault: Električna mreža puni automobile, ali i obrnuto

SEEbiz 31.03.2019
PARIZ - Proizvođač automobila Renault započinje s testiranjem dvosmjernog punjenja električnih vozila. Njihova se ideja vrti oko ugradnje dvosmjernog punjača u vozila, zbog čega je potrebna tek jednostavna i povoljna prilagodba postojećih punionica… »