Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 31.03.2019

Popločavanje Trga republike skoro gotovo!

Večernje novosti 31.03.2019
Radovi na rekonstrukciji u toku, druga faza od ponedeljka.Sledi raskopavanje Makedonske, Kolarčeve i Vasine. POPLOČAVANjE platoa na Trgu republike, tačnije prva faza radova, pri kraju je. Majstorima je ostalo da nameste granitne kocke i to baš na delu… »

Program "Parkiraj i bicikliraj": Dvotočkaši na Adi i za mališane

Večernje novosti 31.03.2019
Korisnici dvotočkaše mogu da preuzmu na privremeno korišćenje svakog dana, u vremenu od 9 do 21 čas. NOVA sezona akcije "Parkiraj i bicikliraj" otvorena je u subotu na Adi Ciganliji. Zajedno sa 110 novih bicikala za odrasle, dvotočkaše će sada… »

Nadogradnja na Gundulićevom vencu: Čitav projekat zidan po zakonu

Večernje novosti 31.03.2019
Autori koji su osmislili projekat, arhitekte Ela Nešić i Danilo Nedeljković, za "Novosti" ističu da radovi nikoga nisu ugrozili, niti zaklonili svetlost. NADZIDANI penthaus na vrhu stambene zgrade na Gundulićevom vencu 51 ove godine ušao je u uži… »

U carstvu dinosaurusa: Na Kalemegdanu druženje u parku "Jura avantura"

Večernje novosti 31.03.2019
Među 35 replika dinosaurusa u subotu su uživali mnogobrojni mališani. Roditelji odlučili da iskoriste lepo vreme. BEOGRADSKA tvrđava, posle zimske pauze, u ponedeljak otvora vrata posetiocima. Ipak, još u subotu, počela je nova sezona u "Dino… »

Nesvakidašnja humanitarna akcija: Doniraš krv pa na tron

Večernje novosti 31.03.2019
Ljubiteljima serije "Igra prestola" ispred tržnog centra "Ušće" poklon-majice i prilika da poziraju na replici gvozdenog prestola. NESVAKIDAŠNjE dobrovoljno davanje krvi obeležilo je subotu na platou ispred "Ušća". U susret finalnoj sezoni… »