Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 31.03.2019

Vesić: Krivične prijave protiv Bastaća i SzS zbog barikada u Kolarčevevoj

Večernje novosti 31.03.2019
Zamenik gradonačelnika naglasio da su članovi SzS danas zatvorili grad i sprečili normalno funkcionisanje saobraćaja. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su današnjom blokadom saobraćaja u Kolarčevoj ulici predsednik… »

Đurić posle izjave Hodžaja: Priština protiv dijaloga i kompromisa

Večernje novosti 31.03.2019
Direktor Kancelarije za KiM o izjavi zamenika kosovkog premijera. -Tako se ne ponaša neko ko iskreno želi dijalog - smatra direktor Đurić. REAGUJUĆI na izjavu Envera Hodžaja zamenika kosovskog premijera koji je rekao da je politika uvođenja taksi… »

Brnabić u novoj emisiji "Hit tvit" o aktuelnim temama u društvu

Večernje novosti 01.04.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić gostovala je večeras u novoj emisiji na TV Pink "Hit tvit", u kojoj je komentarisala tvitove korisnika te društvene mreže na aktuelne teme u srpskom društvu. Predsednica Vlade Ana Brnabić gostovala je večeras u novoj… »

Išinger o ulasku Srbiju u uniju:EU treba prvo da uradi svoj domaći zadatak

Večernje novosti 31.03.2019
Nemački diplomata i stručnjak za Zapadni Balkan Volfgang Išinger izjavio je da perspektiva članstva u Evropskoj uniji za Srbiju i druge zemlje regiona treba da bude otvorena. Nemački diplomata i stručnjak za Zapadni Balkan Volfgang Išinger izjavio… »

Da li Englezi najavljuju napade na Srbe sa KiM?

Večernje novosti 31.03.2019
Upozorenje britanskog MIP zabrinulo naše žitelje na Kosmetu. Javna je tajna da na Kosmetu britanske obaveštajne službe vršljaju po terenu, kažu Srbi sa KiM. UPOZORENjE koji je pre nekoliko dana britansko Ministarstvo spoljnih poslova uputilo svojim… »

Fabrike čuvaju budućnost Srbije

Večernje novosti 31.03.2019
Predsednik Aleksandar Vučić obišao Srednjobanatski okrug i položio kamen temeljac za pogone u Zrenjaninu. Biće velikog Povećanja plata i penzija ove godine. Ulaganje kineskog "Linglonga" veoma značajno za celu državu. SRBIJA je danas drugačija… »