Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 31.03.2019

Sudar automobila i minibusa: Povređeni fudbaleri Polimlja

Večernje novosti 31.03.2019
Iz Zdravstvenog centra Užice rečeno je da su tri lica primljena u bolnicu, i poslata na dijagnostiku. PRIJEPOLjE - MINIBUS pribojskog prevoznika “S turs” koji je prevozio kadete fudbalskog kluba Polimlje, u povratku sa utakmice sa Zlatibora, sudario… »

Karađorđeve šančeve zbog nemara "zatrpao" zaborav

Večernje novosti 31.03.2019
Svedoci pohoda u Raškoj oblasti pre 210 godina. Utvrđenja nisu ni istražena, a kad su sela ostala bez mladosti i ruku, ova mesta počela je da otima gora i tama zaborava. NEMA planine u Starom Vlahu bez toponima Karađorđev šanac ili Šanac. Po… »

Udes u centru Kraljeva: „Reno“ se zakucao u prodavnicu (foto)

Večernje novosti 31.03.2019
U momentu nesreće u prodavnici nije bilo mušterija i niko od radnika nije povređen, a od siline udarca popucala su sva stakla na ulaznim vratima. KRALjEVO – U nesvakidašnjem saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u… »

Radovan Karadžić će zahtevati da služi kaznu u Srbiji

Večernje novosti 31.03.2019
General Milomir Savčić, šef istražnog tima odbrane bivšeg predsednika RS o novoj presudi. Dr Radovan Karadžić, na engleskom odgovori na svaki paragraf. NAJPRAVEDNIJE bi bilo da dr Radovan Karadžić služi kaznu u Srbiji. Znamo da do tog cilja nije… »

Veliki požar kod Štrpca: Meštani gase vatru u šumi

Večernje novosti 31.03.2019
Na oko kilometar od Štrpca, u mestu zvanom Livad, danas je izbio veliki požar, saznaje RTK2. Na oko kilometar od Štrpca, u mestu zvanom Livad, danas je izbio veliki požar, saznaje RTK2. Navodi se da su meštani izašli da gase vatru koja je zahvatila… »

Prvenstvo u obaranju ruke: Više od 300 takmičara, među njima 30 žena!

Večernje novosti 31.03.2019
Organizatori najavljuju za “Novosti” da će snage odmeriti više od 30 takmičarki, budući da je ovaj sport sve popularniji među pripadnicama lepšeg, ali ne i slabijeg pola. TRSTENIK - VIŠE od 300 takmičara učestvovaće na 10. Državnom… »

Odneto 700.000 dinara: Policija rasvetlila pljačku pošte u naselju Čitluk, umešana i devojka

Večernje novosti 31.03.2019
Kruševačka policija je identifikovala izvršioca krivičnog dela,koje se pre par dana dogodilo u naselju i za osumnjičenim se intenzivno traga. SPOLICIJA u Kruševcu rasvetlila je pljačku pošte u naselju Čitluk, saznaju “Novosti”. Prema… »

Upozorenje Vojske Srbije: Vojne vežbe na poligonu „Peskovi“

Večernje novosti 31.03.2019
Za vreme vežbi na prostoru oko poligona zabranjeno kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega. VELIKO GRADIŠTE - Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na samostalnom automatizovanom… »

Požar zahvatio atare tri sela kod Negotina i površinu od 550 hektara

Večernje novosti 31.03.2019
Vatra gori već na više mesta u ataru Pojana Lungu, između Pravne, Jabukovca i Urovice, prema Klokočevcu. NEGOTIN – Negotinski i jabukovački vatrogasci satima na Pojana Lungu gase požar koji se proširio na atar čak tri krajinska sela u površini… »

Kosovska policija: Srbinu ukraden automobil u Severnoj Mitrovici

Večernje novosti 31.03.2019
Nepoznati počinioci ukrali su automobil u vlasništvu kosovskog Srbina u Severnoj Mitrovici, saopštila je danas Kosovska policija, prenosi "Radio Kontakt plus" Nepoznati počinioci ukrali su automobil u vlasništvu kosovskog Srbina u Severnoj Mitrovici… »