Beograd arhiva vesti 09.04.2019

Bastać opet na Trgu Republike

Politika 09.04.2019
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i predstavnici Saveza za Srbiju ponovo su se danas pojavili na gradilištu u centru grada u znak protesta zbog kako tvrde štetnih gradskih projekata, a iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju… »

Noć u Beogradu: Tri osobe povređene u toku noći

Večernje novosti 09.04.2019
U tri saobraćajne nezgode koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, lakše su povređene tri osobe. U tri saobraćajne nezgode koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, lakše su povređene tri osobe, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Do 07.00… »

Dani Beograda od 16. do 19. aprila, mnogo besplatnih kulturno-umetničkih sadržaja

Blic 09.04.2019
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić pozvao je sugrađane da prisustvuju 17. po redu Danima Beograda koji se održavaju od 16. do 19. aprila. On je naveo da je ovo manifestacija koja broji niz besplatnih kulturno-umetničkih sadržaja i koja… »

Starbaks, na ćirilici, za koji dan u Beogradu

Večernje novosti 09.04.2019
Svetski lanac kafeterija Starbaks otvoriće svoj prvi kafe u Srbiji 16. aprila u Tržnom centru Rajićeva u Beogradu, prvi u nekoj od država nekadašnje Jugoslavije i - prvi sa natpisom na ćirilici. Svetski lanac kafeterija Starbaks otvoriće svoj prvi… »

Dve teške saobraćajke: Motociklista oboren u Gavrila Principa, automobil završio na krovu na auto-putu

Kurir 09.04.2019
Jedan motociklista oboren je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Gavrila Principa, dok je u isto vreme došlo i do nezgode na auto-putu u smeru ka aerodromu, u kojoj je automobil prevrnut na krov. "Naše ekipe su na obe nezgode na terenu. U… »

Kvar na pogonu Bežanija: Bez vode delovi Novog Beograda, Zemuna i Surčina

Kurir 09.04.2019
Zbog kvara koji se desio na proizvodnom pogonu Bežanija, umanjen pritisak, a povremeno i prekide u vodosnabdevanju imaće danas stanovnici Novog Beograda, Zemuna i Surčina, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija. Kako dodaju iz ovog… »

Na ovom mestu ćete od sada moći da vadite pasoše i nedeljom

Telegraf 09.04.2019
Uprava za upravne poslove na ovaj potez odlučila se zbog očekivanog velikog broja zahteva građana, kojima ističe važnost putnih isprava izdatih na 10 godina. Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava građane da, počev od 14. aprila 2019… »

Vesić: Radovi mogu trajati i duže ako agresivna manjina nastavi da ih ometa

Danas 09.04.2019
Radovi na Trgu republike obavljaju se po planu, ali ako agresivna manjina nastavi da ometa radnike, moguće je da će doći do kašnjenja za koje Grad Beograd ne može biti odgovoran, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Gostujući na… »

Vesić: Beograd dobija novih osam uređenih skverova

Danas 09.04.2019
Grad Beograd će do kraja sledeće nedelje raspisati konkurs za rekonstrukciju osam skverova, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u današnjem izdanju Beogradske hronike. „Jedan od njih je skver na uglu Cara Nikolaja i Mileševske… »

Pronađena bomba ispod Brankovog mosta

Danas 09.04.2019
Tokom radova na Karađorđevoj ulici, radnici su juče u popodnevnim časovima pronašli bombu pored nosećeg stuba Brankovog mosta. Policija je obezbedila teren, a ubrzo je nadležna služba uklonila bombu. Radnici su radeći na rekonstrukciji dela… »