Izvor: Alo arhiva vesti 09.04.2019

Migrant umesto u Italiji završio u Srebrenici

Alo 09.04.2019
Pronašli ga u nesvesnom stanju. Šesnaestogodišnji migrant iz Libije pronađen je ispod autobusa koji je u Srebrenicu došao iz Sarajeva. Migrant je pronađen zakačen za šipku blizu točkova autobusa. Pretpostavlja se da je odabrao ovaj autobus jer je… »

Biće jasno naznačeno da kompanija zarađuje od prodaje pristupa podataka!

Alo 09.04.2019
Evropska komisija je danas saopštila da je Fejsbuk izmenio uslove korišćenja u kojima je sada jasno naznačeno da ta kompanija zarađuje prodajom pristupa podacima korisnika. Fejsbuk je uslove korišćenja promenio posle razgovora s Komisijom i… »

Ova zemlja uskraćuje podršku Đukanoviću! Biće srušen ili će pobeći iz zemlje!

Alo 09.04.2019
U maju ćemo dobiti konačne odgovore. Premijer Duško Marković je postao potpuno nebitan igrač u vrhu crnogorske vlasti, a i oni rukovode spoljnom i unutrašnjom politikom u državi, poručio je Duško Knežević, predsednik "Atlas grupe". On tvrdi da… »

U reci pronađeno telo Vinka Vilića?!

Alo 09.04.2019
Jutros pronađen leš. U reci Bosni je rano jutros pronađeno telo muškarca. U toku je policijski uviđaj, a pretpostavlja se da je reč o nestalom Vinku Viliću. Telo je pronađeno pet kilometara nizvodno od Zavidovića, piše Avaz.… »

"Majka je znala da pijem lekove, priznao sam joj zašto patim": Arsenije (23) izneo sramnu odbranu

Alo 09.04.2019
Molila ga da ne kaže ocu? Arsenije Stanović, kojem se sudi za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove u kotorskom naselju Dobrota, rekao je na suđenju da je patio kada je čuo da se ona zabavlja sa drugim mladićem, kao i da je pio lekove za smirenje… »

Platiću ti 100 evra da se snimaš kako u štiklama gaziš životinjicu... Poruka se širi među srpskim devojkama!

Alo 09.04.2019
Na društvenim mrežama se gotovo svako od nas susreo sa nekim vidom uznemiravanja. Ipak, žene su češće na meti raznih nasilnika, manijaka i pervernjaka. Koliko daleko mogu da idu u svojim bolesnim namerama svedoči i priča Teodore (23) iz Novog… »

Novak i Jelena uživali u Dominikanskoj Republici! Pogledajte ovu uživanciju, a ovo što su jeli je san snova! (foto)

Alo 09.04.2019
Opuštali su se u prirodi, a i hranili su se u tom nekom fazonu. Jelena i Novak Đoković malu pauzu od tenisa iskoristili su za mini odmor i uživanciju u Dominikanskoj Republici. Opuštali su se u prirodi, a i hranili su se u tom nekom fazonu. View this… »

Od Fonjinijevog "Babolata" ostala samo drška!

Alo 09.04.2019
Baš se iznervirao. Italijanski teniser Fabio Fonjini poražen je u prvom kolu od Jiržija Veselog rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:4. Uprkos što je iskusni igrač bio favorti, na terenu se to nije videlo, pa se Italijan iznervirao. Zbog toga je… »

Kako se samo iščupao?! Ovo je verovatno najluđi poen u svetu tenisa ikada! (video)

Alo 09.04.2019
Loptica se odbila i završila tamo gde rival nije mogao da je dohvati. Edi Gutijerez je ovim neverovatnim potezom osvojio poen na meču. Na meču koledž timova u Americi, Gutijerezov rival ga je nadigrao tokom razmene na mreži i delovalo da smečom… »

Fudbaler Intera poludeo kad je ćuo za plač siromašne devojčice! Uradio je nešto zbog čega Italija priča o njemu! (foto)

Alo 09.04.2019
Gradonačelnik Minerbe Andrea Girardi rekao je da je devojčica dobijala tunu i krekere jer je to pravedno prema porodicama koje svojoj deci plaćaju kantinu. Kakav gest krilnog napadača Intera! Antonio Kandreva (32) poludeo je kad je čuo da siromašna… »